Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Koripallo

Koripalloilija Max Besselink jatkaa taas matkaansa – Kolmas seura, nolla peliä

Max Besselink laitahyökkääjä BG Göttingen
AOP

Laitahyökkääjä Max Besselink on ehtinyt kuluvan kauden aikana kiertää jo kaksi koripalloseuraa pelaamatta peliäkään. Nyt vuorossa on jälleen saksalaisseura, jo toinen laatuaan.

Saksan easyCredit Basketball Bundesligassa pelaava BG Göttingen tiedotti tiistaina hankkineensa laitahyökkääjä Max Besselinkin. 20-vuotias nuorikainen siirtyy Göttingeniin miesten Korisliigan Tapiolan Hongasta ja saa kahden vuoden sopimuksen.

– Besselinkissä hankimme nuoren pelaajan, jolla on potentiaalia ja jota voidaan käyttää kolmannella ja neljännellä pelipaikalla. Uskomme, että hän voi kehittyä kanssamme edelleen seuraavien kahden vuoden aikana, Göttingenin päävalmentaja Roel Moors kommentoi.

Aiemmin tällä kaudella Besselink ehti tehdä sopimuksen Bundesligassa pelaavan s.Oliver Würzburgin kanssa, mutta sopimus irtisanottiin elokuussa. Besselink siirtyi sen jälkeen Honkaan kuuluen joukkueen harjoitusrinkiin, mutta hän ei pelannut espoolaisseurassa. Besselink saapui Göttingeniin aiemmin tällä viikolla ja antoi näyttöjä osaamisestaan, joka johti sopimukseen.

Besselink debytoi heti viikonloppuna Göttingenin riveissä, kun Bundesliigajoukkueet pelasivat Saksan Cupin merkeissä. Besselink sai vastuuta kahdeksan minuuttia napaten sinä aikana yhden riiston. Göttingen voitti Ratiopharm Ulmin lukemin 86-82.

BO LKV Mainos

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo