Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Koripallo

Susiladiesin luottosentteri suuntaa Tšekkiin toista kertaa koripallourallaan

Sofia Pelander sentteri KP Brno
AOP

Susiladiesin sentteri Sofia Pelander on tehnyt kauden mittaisen sopimuksen tšekkiläisen KP Brnon kanssa. KP Brno pelaa Tšekin ZBL:n lisäksi EuroCupia.

Salon Vilppaan kasvatti Sofia Pelander on pelannut kaksi edellistä kautta Saksan Damen-Basketball-Bundesligan Herner TC:ssä, jossa hän pääsi juhlistamaan keväällä Saksan cup-mestaruutta. Ennen Saksan pestiään Pelander pelasi viisi kautta Ruotsissa, joista ensimmäiset neljä Norrköpingissä ja viidennen A3 Basket Uumajassa, joka pelasi tuolloin myös EuroCupia.

Pelander on jo aiemmin pelannut Tšekin pääsarjaa kaudella 2014-15 Basket Slovankassa. Edellinen Tšekin kausi oli karikkoinen ja sisälsi muun muassa kolme valmentajaa yhden kauden sisään.

– Kun tämä mahdollisuus tuli, niin oli kiva palata takaisin. Siitä on jo kahdeksan vuotta, kun viimeksi täällä pelasin ja silloin olin vielä nuori. Olen tänä aikana kehittynyt pelaajana, niin kiva palata takaisin samaan liigaan vähän kokeneempana, Pelander aloittaa.

– Meillä on nuori joukkue: suurin osa on tšekkiläisiä, yksi ukrainalainen ja minä. Treenit ovat tšekiksi, mutta tšekkiläiset kääntävät todella hyvin. Saavuin maanantaina ja olen ehtinyt nyt treenata muutaman päivän. Asioista on pidetty huolta ja organisaatio vaikuttaa hyvältä. Odotan innolla myös EuroCupia. Hienoa päästä pelaamaan kovia kansainvälisiä pelejä.

Pelander on kuulunut jo pitkään Susiladiesin luottopelaajiin. Naisten maajoukkuepaidan Pelander on pukenut ylleen 45 kertaa. Ennen siirtymistään ulkomaille Pelander ehti pelata kaksi kautta Korisliigaa Turun Riennon väreissä, jossa hänet valittiin Korisliigan vuoden tulokkaaksi kaudella 2012-13.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo