Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Suomen tennistähdellä iso ottelu! – Voitolla tulossa hurja summa euroja taskuun

Emil Ruusuvuori Munchenin turnauksessa.
AOP

Miesten tenniksen ATP-kiertueella pelataan tällä viikolla turnauksia kolmessa eri maassa. Ruotsin pääkaupungissa Tukholmassa pelataan perinteistä turnausta eli Tukholman avoimia. Mukana on 28 tennispelaajaa ja tällä hetkellä käynnissä on toinen ottelukierros. Turnauksen ykkössijoitettu pelaaja oli Kreikan supertähti, Grand Slam -finalisti Stefanos Tsitsipas.

Tukholman ATP-250 -tason turnauksessa on edetty toiselle kierrokselle ja jäljellä on kaavion neljä viimeistä ottelua. Neljä pelaajaa on selvittänyt tiensä jo perjantaina pelattaviin puoliväliin ja neljälle pelaajalle on paikat vielä tarjolla.

Suomen Emil Ruusuvuori eteni turnauksen avauskierroksella helposti jatkoon kaadettuaan Portugalin Joao Sousan suoraan 2-0 -erin. Ruusuvuori hävisi alkuvuona Sousalle Intian Punessa pelatun ATP-250 -tason turnauksen loppuottelun 2-1 -lukemin. Punen turnaus on ainut jossa suomalainen on toistaiseksi edennyt urallaan finaaliin. Tukholman turnauksen toisella kierroksella Ruusuvuori kohtaa Tshekin nousua tällä kaudella isosti tehneen Jiri Leheckan. Lehecka kaatoi avauskierroksella kuudenneksi sijoitetun Bulgarian Grigor Dimitrovin 2-1 -erin.

Ruusuvuori ja Lehecka ovat kohdanneet toisensa kertaalleen aiemmin. Se tapahtui syyskuussa Ranskan Metzissä pelatun turnauksen avauskierroksella. Tuolloin suomalainen oli parempi 2-0 -erin. Tuossa ottelussa Ruusuvuori menetti syöttönsä kertaalleen ja mursi kolmesti. Mikäli Ruusuvuori hoitaa torstaina pelattavan ottelun tienaa suomalainen varmasti jo lähes 20 tuhatta euroa. Turnauksen voitosta on palkintorahaa luvassa lähes satatuhatta euroa.

Mikäli suomalaistähti hoitaa oman ottelunsa kohtaa hän puolivälierässä joko kolmanneksi sijoitetun Yhdysvaltain Frances Tiafoen tai kotimaan suosikki Elias Ymerin. Ruusuvuoren ottelu on ohjelmassa toisena Tukholmassa noin kello 15.30 alkaen ja Tiafoen ottelu päättää päivän noin kello 20.30 alkaen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis