Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

44 miljoonan dollarin vuosituloilla häärivän koristähden heitto aivan jäässä – LA Lakersille niukka tappio

Russell Westbrook Los Angeles Lakers.
AOP

NBA:n runkosarjassa on käynnissä ensimmäinen viikko ja perjantain vastaisen yön jälkeen kaikki joukkueet ovat esiintyneet kertaalleen parketilla. Los Angelesissa nähtiin todella mielenkiintoinen paikallisottelu, jonka suursuosikki Los Angeles Clippers vei nimiinsä. Ottelu oli yllättävän tiukka siihen nähden kuinka heikosti kotijoukkue Los Angeles Lakers heitti läpi illan ottelussa.

Los Angeles Clippers otti kauden ensimmäisessä NBA:n runkosarjaottelussa voiton paikallisvastustaja Los Angeles Lakersista 103-97 -lukemin.

Clippers peluutti ottelussa tosi tasaisesti pelaajiaan ja yli vuoden tauolta parketeille palannut supertähti Kawhi Leonard pelasi ottelussa ainoastaan reilut 21 minuuttia, mutta heitti silti 14 pistettä. Joukkueelta eniten pisteitä heittivät Paul George ja John Wall. Kummallekin kertyi 15 pistettä. George pelasi ottelussa yhdessä sentteri Ivica Zubacin kanssa yli puoli tuntia. Zubac ja George nappasivat ottelussa tupla-tuplan.

Ottelussa nähtiin varsin heikkoa heittämistä, sillä kummankin joukkueen pelitilanneheittojen varmuus jäi alle 50 prosentin. Clippersin prosentti oli 46,3 ja Lakersin täysin käsittämätön 35,1. Lakersilta eniten pisteitä heitto Lonnie Walker, joka naputti 26 pistettä osuen pelitilanneheitoissa 43 prosentin varmuudella. LeBron James heitti otteluun 20 pistettä ja teki joukkueesta ainoana tupla-tuplan. Anthony Davis heitti 25 pistettä.

Syy heikkoon heittämiseen ja Lakersin tappioon löytyy pitkälti Russell Westbrookista. 44 miljoonan dollarin vuosipalkalla pelaava takamies ei osunut yhdessäkään pelitilanneheitossa. Ottelussa 27 minuuttia pelannut Westbrook teki kaksi pistettä ja molemmat vapaaheitoista. Westbrook heitti ottelussa 11 kertaa ja näistä kuusi kaaren takaa, mutta kaikki menivät ohi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo