Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Tennis

Emil Ruusuvuorelta murskaava esitys! – Jenkkitähti kaatui näytöstyyliin

Emil Ruusuvuori taipui Washingtonissa.
AOP

Tukholman ATP-turnauksessa on nähty todella hieno suomalaisvoitto, kun Suomen miestenniksen ykkösnimi Emil Ruusuvuori on edennyt välieriin. Ruusuvuori kaatoi altavastaajana perjantain puolivälieräottelussa jenkkitähden, joka vastikään pelasi US Openissa välierissä. Tukholman turnauksen välierässä vastus kovenee entisestään.

Suomen miestenniksen ykkösnimi Emil Ruusuvuori on edennyt välieriin Tukholman ATP-250 -tason turnauksessa. Ruusuvuori murskasi Yhdysvaltain Frances Tiafoen tylysti 2-0 -erin antaen ottelussa vastustajalleen vain kolme peliä. Ruusuvuori mursi ottelussa Tiafoen syötön neljä kertaa ja voitti erät 6-1 ja 6-2 -lukemin.

Turnauksen välierässä Ruusuvuori kohtaa Kreikan suurpelaaja Stefanos Tsitsipasin. Kreikkalainen kaatoi omassa puolivälierässään helposti Ruotsin Mikael Ymerin 2-0 -erin. Ottelussa Tsitsipas menetti syöttönsä kertaalleen ja mursi Ymerin syötön kolmesti.

Tukholman toisessa välierässä lauantaina kohtaavat Tanskan Holger Rune ja Australian Alex De Minaur. Rune kaatoi kolmieräisessä ottelussa Cameron Norrien 2-1 -erin ja De Minaur murskasi Kanadan Denis Shapovalovin 2-0 -erin.

Ruusuvuori on varmistanut välieräpaikallaan itselleen jo yli 33 tuhannen euron tienistit ja samalla 90 ATP-pistettä. ATP-pisteet nostavat suomalaisen ensi viikon ATP-listalla sijalta 52 sijalle 43. Turnauksen voittamalla suomalainen nousisi vähintään 36 parhaan joukkoon. Ennen Australian avoimia, jotka ovat luvassa tammikuussa suomalaisen olisi hyvä nostaa ranking 32. parhaan joukkoon, jotta pääsisi sijoitettuna vuoden ensimmäiseen Grand Slam -turnaukseen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Tennis