Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Formula 1

Hollywood kohtaa F1:n – Uuden elokuvan ykköstähtenä todellinen huippunimi

Brad Pitt näyttelijä USA
AOP

Yhdysvaltain Formula 1 -GP-viikonloppuna kuultiin jännittäviä elokuvauutisia, kun Brad Pitt yhdessä tuotantotiiminsä kanssa julkisti tiedon, että he kuvaavat uuden F1-aiheisen elokuvan. Sen on tarkoitus valmistua ensi vuoden aikana.

Formula 1:n toimitusjohtaja Stefano Domenicali kertoi tämän viikonlopun Yhdysvaltain F1 GP:n yhteydessä, että uutta elokuvaa, joka perustuu F1:een, aletaan kuvata kisaviikonloppuisin vuoden 2023 toisella puoliskolla.

Perjantaina elokuvan näyttelijä Brad Pitt, tuottaja Jerry Bruckheimer ja ohjaaja Joseph Kosinski tapasivat F1-tallien johtajia Austinissa antaakseen heille jonkinlaisen käsityksen heidän suunnitelmistaan. Elokuvantekijät korostivat, että he näkevät tuotantonsa Bruckheimerin erittäin suositun Top Gun: Maverickin kilpa-autoiluvastineena.

Domenicali kertoi puolestaan, että kaikki tallit ja kuljettajat ovat mukana projektissa, jossa on oikeita autoja ja niiden sponsoreita. Mies näkee elokuvan seuraavana loogisena askeleena Drive to Survive -sarjan luoman maailmanlaajuisen menestyksen rakentamisessa.

– Mielestäni se on vakava asia. Olen erittäin innoissani, koska olemme paikassa, jossa ihmiset ajattelevat: “Mitä seuraavaksi?”

– Tämä on uusi askel kasvussa. Uskomme todella, että se antaa F1:lle mahdollisuuden olla toisessa ulottuvuudessa, jota ei ole tutkittu niin syvällisesti ja niin hyvin tähän päivään asti.

Domenicali riemuitsee myös siitä, että koko F1-perhe lähtee innolla mukaan projektiin.

– Näet paljon asioita tapahtuvan ensi vuonna valmistautumisessa, ja se on jännittävää, koska kaikki tallit ovat mukana, kuljettajat, kaikki. Se on fantastista.

– Suunnittelemme jo kaikkea toimintaa ja aktivointia, joka pitää tehdä todellisena kisaviikonloppuna, aiomme aloittaa tuotannon kauden toisella puoliskolla.

Yksityiskohdat vaativat kuitenkin vielä hiomista.

– Työskentelemme edelleen yksityiskohtien parissa, koska se on vasta suunnitelman alkua, mutta tulen näkemään, että siitä tulee melko mielenkiintoista, sanoisin.

– Ainoa asia, jonka voin sanoa, on se, että se tulee olemaan totta, joten näette jotain tapahtumassa kisaviikonloppujen aikana.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1