Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Formula 1

Hollywood kohtaa F1:n – Uuden elokuvan ykköstähtenä todellinen huippunimi

Brad Pitt näyttelijä USA
AOP

Yhdysvaltain Formula 1 -GP-viikonloppuna kuultiin jännittäviä elokuvauutisia, kun Brad Pitt yhdessä tuotantotiiminsä kanssa julkisti tiedon, että he kuvaavat uuden F1-aiheisen elokuvan. Sen on tarkoitus valmistua ensi vuoden aikana.

Formula 1:n toimitusjohtaja Stefano Domenicali kertoi tämän viikonlopun Yhdysvaltain F1 GP:n yhteydessä, että uutta elokuvaa, joka perustuu F1:een, aletaan kuvata kisaviikonloppuisin vuoden 2023 toisella puoliskolla.

Perjantaina elokuvan näyttelijä Brad Pitt, tuottaja Jerry Bruckheimer ja ohjaaja Joseph Kosinski tapasivat F1-tallien johtajia Austinissa antaakseen heille jonkinlaisen käsityksen heidän suunnitelmistaan. Elokuvantekijät korostivat, että he näkevät tuotantonsa Bruckheimerin erittäin suositun Top Gun: Maverickin kilpa-autoiluvastineena.

Domenicali kertoi puolestaan, että kaikki tallit ja kuljettajat ovat mukana projektissa, jossa on oikeita autoja ja niiden sponsoreita. Mies näkee elokuvan seuraavana loogisena askeleena Drive to Survive -sarjan luoman maailmanlaajuisen menestyksen rakentamisessa.

– Mielestäni se on vakava asia. Olen erittäin innoissani, koska olemme paikassa, jossa ihmiset ajattelevat: “Mitä seuraavaksi?”

– Tämä on uusi askel kasvussa. Uskomme todella, että se antaa F1:lle mahdollisuuden olla toisessa ulottuvuudessa, jota ei ole tutkittu niin syvällisesti ja niin hyvin tähän päivään asti.

Domenicali riemuitsee myös siitä, että koko F1-perhe lähtee innolla mukaan projektiin.

– Näet paljon asioita tapahtuvan ensi vuonna valmistautumisessa, ja se on jännittävää, koska kaikki tallit ovat mukana, kuljettajat, kaikki. Se on fantastista.

– Suunnittelemme jo kaikkea toimintaa ja aktivointia, joka pitää tehdä todellisena kisaviikonloppuna, aiomme aloittaa tuotannon kauden toisella puoliskolla.

Yksityiskohdat vaativat kuitenkin vielä hiomista.

– Työskentelemme edelleen yksityiskohtien parissa, koska se on vasta suunnitelman alkua, mutta tulen näkemään, että siitä tulee melko mielenkiintoista, sanoisin.

– Ainoa asia, jonka voin sanoa, on se, että se tulee olemaan totta, joten näette jotain tapahtumassa kisaviikonloppujen aikana.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Formula 1