Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Miesten Korisliigan Kouvoissa kävi ovi kahteen suuntaan – Ulkomaalaissuunnitelmat eivät muuttuneet

Bo Hodges takamies Kouvot
AOP

Miesten Korisliigan Kouvolan Kouvot on paininut loukkaantumisongelmien kanssa. Nyt kymenlaaksolaisjoukkue hankki Korisliiga-kentiltä jo tuttua osaamista.

Yhdysvaltain Tennesseen Nashvillesta kotoisin oleva Bo Hodges tulee parsimaan miesten Korisliigan Kouvolan Kouvojen kauden alussa muutosten myllerryksessä ollutta rosteria. Vuonna 1998 syntynyt ja 196 senttiä pituutta omaava peluri pelasi kaudet 2017-2020 East Tennessee Staten yliopistossa. Kaudet 2020-2022 hän vaikutti Butlerin yliopistossa.

Yliopistouran ajanjaksolle keskiarvot asettuivat lukemiin 10,4 pistettä, 5,0 levypalloa ja 1,9 syöttöä. Peliaikaa kertyi 120 ottelussa keskimäärin 26,3 minuuttia.

Hodges siirtyi alunperin tämän kauden aluksi Salon Vilppaaseen, mutta pelaajan ja joukkueen pelitavat eivät sopineet yhteen. Hodges ehti pelata Vilppaan paidassa viisi Korisliiga-ottelua 6,0 pisteen, 2,8 levypallon ja 1,4 syötön keskiarvolla. Hodgesin sopimus Kouvojen kanssa kattaa käyntiin lähteneen kauden.

– Olen kiitollinen tästä mahdollisuudesta ja olen valmis näyttämään mitä osaan. Olen monipuolinen pelaaja, joten tuon monta elementtiä mukaan peliin. Olen erittäin innoissani tulossa Kouvolaan ja valmis tekemään töitä, Hodges kertoo.

Kouvojen päävalmentaja Jyri Lehtonen ei usko heikon kaudenaloituksen kertovan Hodgesista mitään.

– Hodges on hyvä urheilija ja hyvä koripalloilija. Vuosien varrella on nähty tulokaspelaajilta aika vaatimattomia kauden avauksia. Esimerkiksi Jeremy Morgan ja Brian Fobbs. Kun nuori pelaaja oppii pelitavan ja ammattimaisen elämäntyylin, tulosta alkaa syntyä.

– Bon ollessa kova urheilija, näen, että Hodges sopii ehkä paremmin meidän nopeatempoiseen pelaamiseemme juuri tässä kohdassa uraansa. Saamme hyvän puolustuksen erikoisosaajan joukkueeseemme. Ja jos ei tule loukkaantumisia niin hänellä on hyvin aikaa opetella pelitapaamme ennen ensiesiintymistä paidassamme. Alkuperäinen ideamme oli muutenkin mennä koko kausi läpi viidellä ulkomaispelaajalla.

Kouvoista henkilökohtaisten syiden vuoksi Yhdysvaltoihin palannut John Meeks ei jatka Kouvoissa. Meeks oli mukana NBA:n G-liigan draftissa viikolla 42, jossa South Bay Lakersin joukkue valitsi hänet heidän kokoonpanoonsa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo