Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Alpinen F1-talli esittelee uuden kuskin – Niittää menestystä F2:ssa

Jack Doohan akatemiakuljettaja Alpine
AOP

Alpinen Formula 1 -talli päästää nuoren kuljettajalupauksen Jack Doohanin F1-autonsa rattiin kahtena tulevana F1-kisaviikonloppuna.

Formula 2 -kuljettaja, Virtuosi Racingin riveissä ajava Jack Doohan, tekee Formula 1 -kilpailuviikonlopun debyyttinsä F1:n Meksikon GP:ssä Alpinen riveissä. Alpinen Driver Academyyn kuuluva australialaiskuski ajaa Meksikossa Esteban Oconin autolla. Hän pääsee vauhtiin myös Abu Dhabin GP:n ensimmäisissä vapaissa harjoituksissa.

Doohan on jo kerran aiemminkin testannut Alpinen tämän kauden autoa Monzassa. Viime kauden autoa mies pääsi ajamaan kolmesti, niin Qatarissa, Monzassa kuin Budapestissakin.

– Olen äärimmäisen kiitollinen Alpinelle siitä, että talli antoi minulle tämän mahdollisuuden ajaa vapaissa harjoituksissa Meksikossa. On aina suuri kunnia saada ajaa F1 -autoa, joten mahdollisuus saada GP-viikonloppu on hyvin erityistä.

Doohan lähtee viikonloppuihin suurin odotuksin.

– Viime kädessä tavoitteena on tehdä tämä joka viikko ja tämä kokemus on jälleen askel lähempänä tavoitteen saavuttamista. Olen valmistautunut niin hyvin kuin voin, ja uskon, että on erittäin jännittävää kokea auto tämän tyyppisellä radalla korkeassa ilmanalassa ja erittäin suurella huippunopeudella.

– Työskentelen kovasti päivän aikana, teen kaiken, mitä tiimi suunnittelee ja samalla nautin hetkestä, koska tiedän, että se tulee olemaan ainutlaatuinen tilaisuus.

Alpinen tallipäällikkö Otmar Szafnauer odottaa Doohanin debyyttiä innolla.

– Olemme erittäin iloisia voidessamme ilmoittaa, että Jack liittyy talliin Meksikossa ja ottaa vastuulleen ajotehtävät ensimmäisissä vapaissa harjoituksissa. Olemme kaikki olleet vaikuttuneita Jackin edistymisestä monilla alueilla tällä kaudella ja hän ansaitsee tämän mahdollisuuden. jatkamme hänen korkean potentiaalinsa vaalimista.

– On tärkeää antaa nuorille kuljettajillemme tilaisuus testata F1-autoja, ja Academy-ohjelmamme on osoittautunut onnistuneeksi siinä. Odotamme Jackin työskentelevän lujasti istunnon aikana ja ottavan niin paljon kuin mahdollista F1:n GP-viikonlopun kokemuksesta.

Doohan on tällä hetkellä neljäs debyyttikaudellaan F2-sarjassa. Viime kaudella mies ajoi vielä luokkaa alempana ja sijoittui toiseksi F3-sarjassa kaudella 2021.

Doohan on voittanut kolme kilpailua tällä kaudella, sekä saavuttanut kolme palkintokoroketta ja kolme paalupaikkaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1