Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Muut

Amerikkalaisen jalkapallon NFL-pelaaja ongelmissa lain kanssa – Pelikieltoa ja ehdollista vankeutta

Frank Clark Kansas City Chiefs
AOP

Amerikkalaisen jalkapallon NFL-sarjan Kansas City Chiefsin puolustuksen linjamies Frank Clark on saanut kahden ottelun pelikiellon sarjan henkilökohtaisen käyttäytymissäännöstön rikkomisesta.

Frank Clarkin pelikielto johtuu siitä, että hän tunnusti syyskuussa syytteet kahdesta rynnäkköaseen hallussapitorikoksesta erillisissä tapauksissa vuonna 2021. Amerikkalaisen jalkapallon NFL-sarjan Kansas City Chiefsin puolustuksen linjamies tuomittiin vuodeksi ehdolliseen vankeuteen ja 40 tunniksi yhdyskuntapalveluun.

Maaliskuussa 2021 Clark pidätettiin sen jälkeen, kun hän ajoi ajoneuvoa ilman ajokorttia, ja poliisi huomasi ajoneuvossa aseen ja löysi kaksi ladattua ampuma-asetta. Clark pidätettiin sitten kesäkuussa 2021 kätketyn tuliaseen hallussapidosta. Molemmat pidätykset tapahtuivat Los Angelesissa.

29-vuotias Clark on pidätetty aiemmin vuonna 2014 perheväkivallasta epäiltynä Ohiossa tapahtuneen tapauksen vuoksi. Hän myönsi syyllisyytensä vähäisempään häiriökäyttäytymiseen.

Clarkin pelikielto pakottaa hänet jättämään väliin peliviikkojen 9 ja viikon 10 kotipelit Tennessee Titansia ja Jacksonville Jaguaria vastaan. Chiefs lepää peliviikolla 8.

Clark pelaa neljättä vuottaan Chiefsissä neljän Seattlessa pelatun kauden jälkeen, ja hän on rekisteröinyt 15 taklausta ja kolme säkitystä seitsemän pelin aikana tällä kaudella.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut