Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Golf

Iso-Britannian avoin golfturnaus kulkee vastavirtaan: “Emme aio pettää 150 vuoden historiaa”

Martin Slumbers toimitusjohtaja The Royal and Ancient Golf Club of St Andrewsi
AOP

Golfin suuret maailmankiertueet PGA Tour ja LIV Golf ovat olleet pitkään jo tukkanuottasilla. Tilanne on kärjistynyt siihen, että LIV-pelaajat eivät saa lainkaan pelata PGA-turnauksissa. Nyt asiaan tulee kuitenkin poikkeus.

Pitkään vaikutti siltä, että LIV Golf -kiertueen pelaajat eivät pääse pelaamaan missään PGA Tour -kiertueen golfturnauksessa jatkuvasta kiistasta johtuen. Nyt yhden kauden suurimmista PGA:n major-turnauksista, Iso-Britannian avoimen golfturnauksen, johtaja Martin Slumbers on tehnyt kuitenkin päinvastaisen ilmoituksen.

Slumbers kertoi lauantaina, että turnaus sallii myös LIV:n riveissä pelaavien golfarien osallistua turnaukseensa. Hän iski luun kurkkuun kovasanaisesti päätöksensä arvostelijoille.

– Tulemme julkisuuteen tammi-helmikuussa sen suhteen, mitä aiomme tehdä LIV-golfaajien suhteen. Mutta jos haluat vihjeen, palaa siihen, mitä sanoin heinäkuussa.

– Emme kiellä ketään. Emme aio pettää 150 vuoden historiaa sillä, ettemme anna The Openin olla avoin, Slumbers täräytti.

Slumbersin mukaan perinteet velvoittavat turnausta.

– Nimi kertoo kaiken ja se on tärkeää. Aiomme varmistaa, että on olemassa asianmukaiset reitit ja tavat turnaukseen karsimiseen. Odotan innolla näkeväni Cameron Smithin tiiaamassa noin kello 9.40 ensimmäisenä The Open -päivänä ensi vuonna.

– Turnauksen on asetuttava syrjään erimielisyyksien suhteen ja varmistettava, että pysymme uskollisina periaatteellemme, jonka mukaan maailman parhaat pelaajat kilpailevat, johtaja päätti.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Golf