Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Pesäpallo

Miesten pesäpallon Superpesiksen pelinjohtajamarkkinat aukesivat mielenkiintoisilla nimillä

Vimpelin Veto pesäpallo miesten Superpesis
AOP

Miesten pesäpallon Superpesiksen ensi kauden joukkeita rakennetaan jo kovaa tahtia. Lauantaina Hyvinkään Tahko ja Vimpelin Veto julkistivat pelinjohtajanimityksensä.

Miesten pesäpallon Superpesiksen pelinjohtajamarkkinoilla oli kesän ja alkusyksyn aikana pulassa useampi joukkue, kun muutama aktiivinen ja ansioitunut pelinjohtaja lopetti uransa, eikä uusia ollut tulossa tilalle. Hyvinkään Tahko onnistui kuitenkin haastavassa tilanteessa neuvottelemaan pelinjohtoon kokemusta kaksin kappalein.

Toinen kauden 2023 pelinjohtajista on itsekin Hyvinkäällä vuosia sitten pelannut Raimo Bragge. Oman superpesisuransa Hyvinkään Tahkosta startannut mies palaa Tahkoon pelinjohtajan roolissa innostuneena ja motivoituneena. Superin pelinjohtajana hänet nähtiin viimeksi Kiteen Pallossa kaudella 2019.

Suomensarjan Ulvilan Pesäveikkojen listoilla ollut pelinjohtaja muuttaa marraskuussa entiseen kotikaupunkiinsa Hyvinkäälle, ollakseen täysillä mukana Tahkon toiminnassa.

Tahkon miesten kakkospelinjohtajana kaudella 2023 toimii niin ikään Tahkossa peliuraa tehnyt Riku Rantanen. Kaudella 2022 Rantanen toimi Suomensarjassa Lahden Mailaveikkojen pelinjohtajana. Pihkalassa mies on nähty kaudella 2019 Tahkon miesten kakkospelinjohtajana.

Viime kaudella erinomaista työtä tehnyt Antti Yli-Saunamäki jatkaa osana valmennustiimiä, huolehtien erityisesti joukkueen toiminnan jatkuvuudesta ja kehityksestä. Joukkueen fysiikkavalmentajana jatkaa Harri Yrttiaho.

Mestarijoukkue Vimpelin Veto tutuilla kuvioilla

Tomi Niskanen ja Pasi Tyynelä jatkavat Vimpelin Vedon Miesten Superpesisjoukkueen pelinjohtajina kaudella 2023. Niskasen jatkosopimus on mallia 1+1 vuotta ja hän aloittaa kolmannen kauden Vedon pelinjohtajana. Veto saavutti seurahistorian kuudennen miesten suomenmestaruuden kauden 2022 päätteeksi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Pesäpallo