Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Mercedeksen F1-talli päästää irti mielenkiintoisen tanskalaisnimen

Frederik Vesti F1-kuljettajalupaus Mercedes
AOP

Formula 1 -tallit antavat tämän kauden viimeisiä vapaiden harjoitusten näytönpaikkoja nuorille kuskeille ja radoilla onkin nähty monia mielenkiintoisia nimiä. Nyt uusimpana joukkoon on liittymässä Frederik Vesti.

Mediatietojen mukaan Mercedeksen Formula 1 -talli on antamassa nuoren kuljettajan vapaiden harjoitusten näytönpaikan kuljettajakehitysohjelmaansa kuuluvalle tanskalaiselle Frederik Vestille. Vesti on ajanut tällä kaudella Formula 2:ta ART Grand Prix’n riveissä.

Vesti on kuulunut Mercedeksen kuljettajakehitysohjelmaan tammikuusta 2021 alkaen. Hän on myös päässyt ajamaan tallin W13-autoa simulaattorissa.

20-vuotias Vesti on ehtinyt kasata jo merkittävää kokemusta nuoresta iästään huolimatta. Mies hallitsi karting-ratoja ja eteni nopeasti Formula 4:n läpi Formula 3:een. F4:ssä hän ehti voittaa Formula Regionalin Euroopan-mestaruuden Prema Powerteamin riveissä.

F3:a hän ehti ajaa kolme kautta koko ajan parantuneella menestyksellä. Täksi kaudeksi mies siirtyi F2:een ART:n riveihin ja on kuljettajien MM-tilastossa sijalla kahdeksan tällä hetkellä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1