Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Muut

Amerikkalaisen jalkapallon NFL-seura koki järkyttävän menetyksen – 16 vuoden veteraani on poissa

Cincinnati Bengals amerikkalainen jalkapallo NFL
AOP

NFL-seura Cincinnati Bengals sai maanantaina järkyttäviä uutisia, kun joukkueen hyökkäyspelin analyytikko Adam Zimmer löytyi menehtyneenä. Zimmer ehti tehdä mittavan uran NFL:ssä.

Adam Zimmer, entisen Minnesota Vikingsin valmentajan Mike Zimmerin poika ja amerikkalaisen jalkapallon NFL-sarjan apuvalmentaja 16 vuoden ajalta, kuoli maanantaina 38-vuotiaana. Corri Zimmer White, Miken tytär ja Adamin sisko, vahvisti uutisen tiistaiaamuna Instagramissa.

Adam asui Yhdysvaltain Minnesotan osavaltiossa työskennellessään NFL-joukkue Cincinnati Bengalsissa.

– Mendota Heightsin poliisilaitos sai pyynnön tehdä hyvinvointitarkastus maanantaina kello 13.13, poliisipäällikkö Wayne Wegener Jr kertoo

Poliisi saapui Adamin kotiin ja löysi hänet kuolleena sisältä. Wegener Jr kertoi, että hänen toimistonsa “ei tutki tätä epäilyttävänä kuolemana”. Hennepinin piirikunnan lääkäri selvittää kuolinsyyn ja tekee virallisen kuolinsyytodistuksen.

Zimmer liittyi Vikingsin valmennusryhmään, kun hänen isänsä palkattiin päävalmentajaksi vuonna 2014. Hän toimi tukimiesvalmentajana kuusi kautta ennen kuin hänet ylennettiin puolustuskoordinaattoriksi vuonna 2020. Hänet erotettiin yhdessä isänsä ja suurimman osan valmennushenkilöstöstä kanssa kauden 2021 jälkeen.

– Olemme särkyneitä kuullessamme Adamin kuolemasta. Adam oli kiltti, kunnioittava mies, ja Minnesotassa viettämiensa vuosien aikana oli ilmeistä, että hän välitti valtavasti perheestään, pelaajistaan, valmentajatovereistaan ​​ja Vikings-toimiston henkilökunnasta. Ajatuksemme ovat Miken, Corrin, Markin ja koko Zimmer-perheen kanssa, Vikings kertoi lausunnossaan.

16 vuoden mittava ura

Adam aloitti valmentajauransa vuonna 2006 New Orleans Saintsissä apuvalmentajana. Hän oli samassa roolissa Kansas City Chiefsissä vuosina 2010-2012. Hän liittyi isänsä tiimiin Cincinnatissa puolustuspuolustuksen apuvalmentajana vuonna 2013 ennen kuin muutti hänen kanssaan Vikingseihin.

Viimeksi Adam oli työskennellyt Bengalsin hyökkäyspelin analyytikkona.

– Organisaatiollamme on ollut etuoikeus tuntea Zimmer-perhe ja työskennellä sen kanssa 15 vuoden ajan. Arvostamme suuresti Mikeä ja Adamia, ja olemme uskomattoman surullisia tästä traagisesta uutisesta, Bengalsin puheenjohtaja Mike Brown sanoi lausunnossaan.

– Mike ja Adam olivat meille enemmän kuin vain valmentajia – he olivat ystäviä. Ajatuksemme ja rukouksemme ovat Zimmerin perheen kanssa tällä hetkellä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut