Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Talviurheilu

Uskomatonta tunarointia – Ruotsalainen hiihtotähti joutui turhaan leikkaukseen

Moa Lundgren maastohiihto Ruotsi
AOP

Ruotsalaisen maastohiihtäjän Moa Lundgrenin maailmancup-kausi ei ala kovin ruusuisissa merkeissä, koska nainen on leikkauksen vuoksi sivussa. Kaiken huipuksi operaatio osoittautui täysin turhaksi.

Ruotsalainen maastohiihtäjä Moa Lundgren kertoi viime viikolla, että sairastui palattuaan ulkomaanmatkalta. Diagnoosi oli karu.

– Tulin viime viikolla kotiin Espanjan Mallorcalta ja olin aika vahva, sitten se tapahtui viikonloppuna. Minulla on ollut korkea kuume ja paljon kipua vatsassani ja umpilisäkkeessäni. Joten kun pääsin sairaalaan, he ajattelivat, että minulta piti poistaa umpilisäke, nainen kertoi.

Tiistaina tehdyn leikkauksen jälkeen kävi ilmi, ettei kyseessä ollut umpilisäke.

– Minulla todettiin vaiva nimeltä rauhasvatsa, mutta se on yleisin alle 12-vuotiailla lapsilla, joten se ei ollut lääkärien mielestä minulla. Nämä ovat kuitenkin täsmälleen samat oireet kuin umpilisäkkeen tulehduksessa. Umpilisäkettä ei siis tarvinnut poistaa ja rauhasvatsa paranee itsestään. Itse toimenpide estää kuitenkin minua hiihtämästä kolmeen viikkoon. Se on vähän sotkuista.

Lundgren ei ole kertomansa mukaan kuitenkaan katkera lääkäreille.

– Ymmärrän todella, että he tekivät niin, koska useat lääkärit pitivät sitä umpilisäkkeen tulehduksena. Joten tuntuu silti hyvältä, että se meni niin kuin men heidän saamiensa tietojen perusteella. Mutta olen hyvin järkyttynyt siitä, että kaikkea tapahtui.

– Tuntuu, että siitä tuli vain keitto kaikesta ja tunsin itseni hyvin voimattomaksi, kun se meni niin kuin meni. Tänä treenikesänä ja -vuonna kaikki on sujunut niin hyvin, että sitten tämä järkytti.

Kauden avauskilpailu siintää kuitenkin jo naisen silmissä.

– Tarkistin ja näin, että Scandinavian Cup hiihdetään täällä Ruotsin Östersundissa 16.-18.12., se on hyvä tavoite ja mukava kilpailu. Valmentajani Lars oli erittäin hyvä osoittamaan minulle, että tämä on pitkä kausi ja tapa saavuttaa tavoitteesi, vaikka muutos nyt tapahtuisi.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Moa Lundgren💃🏽 (@moalundgreen) jakama julkaisu

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Talviurheilu