Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Salibandy

Salibandyliitto sai uuden merkittävän sponsorin – Edessä huikea kiertue

F-liiga salibandy
AOP

Kamux Oyj ja Suomen Salibandyliitto Ry ovat solmineet monivuotisen yhteistyösopimuksen. Nyt käynnistyvän yhteistyön myötä Kamuxista tulee Suomen naisten ja miesten salibandymaajoukkueen sekä F-liigan virallinen yhteistyökumppani ja autokauppa.

Yhteistyökumppanuus varmistui jännittävällä hetkellä miesten salibandyn MM-kisojen alla. Mikäli 5. marraskuuta alkavista kisoista saadaan mitali, järjestetään valituissa Kamux Oyj:n liikkeissä juhlan kunniaksi mitalikahvitilaisuus ja fanitapaaminen.

Jos kirkkain mitali saadaan kotiin ja miehet voittavat maailmanmestaruuden, voi MM-pokaalia käydä ihailemassa lähimmässä Kamux-myymälässä, sillä pokaali lähtee valtakunnalliselle kierrokselle Kamux-liikkeisiin ympäri Suomea. MM-kisat käydään 5.-13. marraskuuta Sveitsissä.

Suomen Salibandyliitto Ry:n ja F-liigan henkilöstön työsuhdeautohankinnat ohjataan jatkossa Kamuxiin, ja F-liigan parhaat mies- ja naispelaajat saavat toukokuussa järjestettävässä F-gaalassa määräajaksi käyttöönsä Kamuxilta auton. Salibandyfanejakin muistetaan. Kamux tarjoaa jatkossa vapaalippuja miesten ja naisten F-liigan otteluihin autokaupan yhteydessä. Edun ajankohta ja ehdot julkistetaan myöhemmin.

– Toivotamme koko suomalaisen salibandyperheen puolesta Kamuxin lämpimästi tervetulleeksi mukaan kasvutarinaamme. Suomen suurimpana ja Euroopan kolmanneksi suurimpana käytettyjen autojen kauppiaana Kamux on salibandylle paras mahdollinen autokauppakumppani.

– Meitä yhdistää muun muassa vahva kasvuhalu ja se, että liikutamme suomalaisia laajasti, Pekka Ilmivalta, Salibandyliiton puheenjohtaja, hehkuttaa.

Salibandyliitto on valtakunnallinen liikunta- ja urheilujärjestö, jonka tehtävänä on edistää, valvoa ja ohjata maamme salibandyn ja sählyn harrastusta ja kehitystä. Rekisteröityjä pelaajia salibandyllä on yli 50 000 ja harrastajia 300 000.

F-liiga on miesten ja naisten sarjoista koostuva salibandyliiga, joka tarjoaa maailman viihdyttävintä salibandya. 28 joukkueen liiga tähtää kasvuun sekä kotimaassa että kansainvälisesti.

– Olen erittäin iloinen, että saamme olla tukemassa suomalaista urheilua ja maailman kovimman tason salibandya. Tämä on meille jännittävä kumppanuus, jonka tiimoilta järjestämme paljon hienoja tempauksia seuraavien vuosien aikana.

– Nyt toivotamme joukkueelle mitä parhainta kisamenestystä ja pidämme peukkuja, että pääsemme yhdessä asiakkaidemme kanssa juhlimaan MM-kisamenestystä liikkeissämme!, Kamuxin Suomen maajohtaja Jani Koivu sanoo.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Salibandy