Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Ralli

Belgialaisessa Condroz Rallyssä tragedia – Taustasyyt vielä auki

Condroz Rally kuolonkolari Belgia
AOP

Belgiassa järjestetyssä Condroz Rallyssä nähtiin viikonloppuna kauhea tragedia, kun kaksi kilpailua seurannutta ihmistä menetti henkensä ulosajossa.

16-vuotias tyttö ja 18-vuotias poika ovat kuolleet onnettomuudessa Belgiassa ajetussa Condroz Rallyssä. Onnettomuudessa loukkaantui myös usea katsoja, joskaan heillä ei ole hengenvaaraa. Ralliauto syöksyi ulos kesken pikataipaleen ja päätyi katsojajoukkoon. Kisajärjestäjän tiedotteen mukaan katsojat oleskelivat katsojilta kielletyllä alueella. Liègen yleisen syyttäjän mukaan se ei kuitenkaan ole vielä selvää.

– Kaksi katsojaa meni kadun varrella olevaan taloon, jonka asukkaat he tunsivat, ja he kuolivat välittömästi.

Onnettomuus tapahtui sunnuntaina hieman ennen kello 15.30:tä Rue Alphonse Nicolasilla Bas-Ohan ja Wanzoulin välissä. Autoa ohjastivat Emeric Rary ja Fabrice Henry, eikä ulosajon syytä ole saatu vielä selville. Rary ja Henry vietiin sairaalaan, mutta heidän vammansa olivat lieviä.

Useita katsojia kaatui autosta. Kahden kuolonuhrin lisäksi useita muita loukkaantui. Liègen yleinen syyttäjä sanoo, että kyseessä on “ennennäkemätön luku”. He eivät ole hengenvaarassa.

Nuorisojoukko oli aiheuttanut ongelmia

Onnettomuuspaikan ympäristössä oli pyörinyt koko iltapäivän ajan joukko meluisia nuoria, joita kisajärjestäjä joutui paimentamaan toistuvasti. Järjestäjä pyysi joukkoa myös poistumaan paikalta, koska heidän toimintansa oli vaarallista. Syyttäjän tietojen mukaan kuolonuhrit eivät todennäköisesti kuuluneet tähän joukkoon. Ei ole selvää, oliko pari kielletyllä alueella vai ei.

Onnettomuustutkintaa johtavat lääkäri, autoasiantuntija ja yleinen syyttäjä. Ensimmäisten havaintojen mukaan auto suistui tieltä veden liukastaman tienpinnan vuoksi.

– Auto törmäsi pieneen seinään, laskeutui kyljelleen ja törmäsi yleisölle kielletyllä alueella olleeseen yleisöryhmään. Pelastuslaitoksen nopeasta toiminnasta huolimatta kaksi ihmistä kuoli ja kolmas henkilö sekä ralliautossa ollut henkilö vietiin sairaalaan tarkastettavaksi. Heidän henkensä ei ole vaarassa, järjestäjä kertoi tiedotteessaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Ralli