Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Talviurheilu

Taitoluistelutähti Kamila Valijevan doping-tutkinta junnaa paikoillaan – Nyt jyrähti antidoping-johtaja

Kamila Valijeva taitoluistelu Venäjä
AOP

Venäläinen taitoluistelutähti Kamila Valijeva kärähti dopingista Pekingin vuoden 2022 talviolympialaisten alla ja joutui jättämään kisat lopulta kesken. Nyt naisen doping-tapauksen käsittely junnaa paikoillaan.

Kansainvälinen antidoping-toimisto WADA on yrittänyt voimakkaasti ponnistellen edistää taitoluistelija Kamila Valijevan doping-tutkinnan toteuttamista ja tuomion aikaansaamista. Nyt kuitenkin vaikuttaa jälleen kerran siltä, että Venäjän antidoping-toimisto RUSADA ei saa edistystä tarpeeksi vikkelästi aikaan.

– Huolimatta siitä, että Venäjän antidoping-toimisto RUSADA määrättiin virallisella huomautuksella ratkaisemaan Valijevan tapauksen nopeasti, edistystä ei tapahtunut. Siksi voin vahvistaa, että Kansainvälinen antidoping-toimisto WADA on nyt virallisesti siirtänyt asian suoraan Urheilun kansainvälisen vetoomustuomioistuimen CAS:ään, WADA:n puheenjohtaja Witold Bańka jyrähti Twitterissä.

Valijeva jäi venäläisten mediatietojen mukaan alunperin kiinni sydänlääke trimetazidiinin käytöstä joulukuussa 2021. Valijevaa ei CAS:n päätöksellä asetettu väliaikaiseen kilpailukieltoon ja hän sai jatkaa Pekingin vuoden 2022 talviolympialaisissa.

Päätöstä perusteltiin muun muassa sillä, että “urheilijan kilpailemisen estäminen aiheuttaisi hänelle korjaamatonta haittaa näissä olosuhteissa” ja koska hän on Maailman antidopingsäännöstön WADC:n mukaan “suojeltu henkilö” eli alle 16-vuotias.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Talviurheilu