Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Mika Häkkinen kommentoi Hamiltonin ja Verstappenin välistä kilpailua: “Täytyy tietää mitä riskejä ottaa”

Mika Häkkinen Monacon GPssä
AOP

Mika Häkkisen mielestä Lewis Hamiltonin ja Max Verstappenin välisessä kilpailuasetelmassa on paljon samaa kuin hänen ja Michael Schumaherin valtataistelussa.

Mika Häkkinen kilpaili Michael Schumacheria vastaan 1990-luvun lopulla ja 2000-luvun alussa, kun McLaren-kuljettaja taisteli Ferrarin miehen kanssa maailmanmestaruuksista.

Häkkinen voitti mestaruuden kahdesti peräkkäin, 1998 ja 1999, ennen kuin Schumacher otti valtikan haltuunsa ja juhli mestaruutta viidesti peräkkäin.

Suomalainen ehti tosin tällä välin eläköityä, kun hän lopetti huipulla vuonna 2001. Miesten välinen kilpailu on kuitenkin piirtynyt kaikkien F1-fanien mieleen.

Häkkinen kertoo, että nykyajajista Lewis Hamiltonin taistelu Max Verstappenia vastaan muistuttaa häntä omasta kilpailustaan Schumacheria vastaan.

– Ensinnäkin he ovat molemmat loistavia kuljettajia, suomalainen toteaa.

– Lewis on osoittanut vuosien varrella uskomattomia taitoja ja kypsyyttä. Hän osaa käsitellä mediaa ja faneja.

– Hän on todella hieno persoona ja tietysti hänen nopeutensa ja kokemuksensa kilparadalla on jotain uskomatonta.

– Max on vielä nuori herrasmies, joka on saavuttanut uskomattomia tuloksia jo nuorella iällä. Hän on todellinen taistelija.

– Minulla oli nuorena tilaisuus ajaa kilpaa Schumacheria vastaan. Hän ei koskaan luovuttanut ja kilpaili välillä sääntöjen rajamailla.

– Kun puhumme Maxista ja Lewisista, siellä on samanlaisia tilanteita.

– Täytyy tietää, mitä riskejä ottaa kilpailijan kanssa, jota vastaan ajaa. Olemme nähneet uskomattomia tilanteita Maxin ja Lewisin välillä. He ovat fantastisia, lahjakkaita kuljettajia.

Lähde: PlanetF1

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1