Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Tennis

Rafael Nadal nimesi uransa vaikeimman vastustajan: “Olemme käyneet joitain uskomattomia kamppailuja”

Rafael Nadal ja Novak Djoković
AOP

Rafael Nadal on kohdannut mittavan uransa aikana useita tennismaailman huippuja. Yksi miehen vastustaja on hänen omien sanojensa mukaan kuitenkin ollut kuitenkin ylitse muiden.

Torinon ATP-turnaus pyörähtää käyntiin tulevana sunnuntaina. Espanjalaishuippu Rafael Nadal on mukana ensimmäistä kertaa, mutta kuuluu luonnollisesti turnauksen suurimpien ennakkosuosikkien joukkoon.

Mies on pelannut huipulla jo lähes parikymmentä vuotta ja kohdannut tennismaailman suurimmat tähdet moneen kertaan. Nadal nimesi Novak Djokovicin hänen uransa vaikeimmaksi vastustajaksi.

Nadal ja Djokovic ovat pelanneet toisiaan vastaan usein vuosien varrella, muun muassa tänä vuonna Roland Garrosissa. Voitot ovat tällä hetkellä 30-29 Djokovicin hyväksi. Lukemat kuvastavat hyvin heidän välistä intensiivistä kilpailuaan.

– Suurin kilpailijani on Djokovic, Nadal kertoi ennen ensimmäisiä ATP-finaalejaan Torinossa.

– Hän on se, joka on lähimpänä Grand Slam -voittojeni määrää (22), 21:llä voitollaan. Olemme käyneet joitain uskomattomia kamppailuja toisiamme vastaan. Kaikista aktiivipelaajista vaarallisin kilpailijani on ilman muuta Novak.

Fanit ympäri maailman odottavat vesi kielellä näiden herrojen seuraavaa koitosta. Djokovic oli Torinon turnauksessa mukana myös viime vuonna, mutta hänen matkansa tyssäsi välieriin.

Lähde: Yardbarker

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis