Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Chicago Bullsin pelaajalle 15 000 dollarin sakot: Näytti keskisormea yleisölle

Chicago Bullsille karvas tappio
AOP

Chicago Bulls kohtasi New Orleans Pelicansin keskiviikon ja torstain välisenä yönä pelatussa ottelussa. Pelicans voitti ottelun pistein 115-111, mutta lopputulosta suuremmaksi puheenaiheeksi nousi Bullsin Nikola Vučevićin käytös, jota mies itse nyt pahoittelee.

Chicago Bulls jatkoi torstaiyönä ailahtelevia alkukauden otteitaan häviämällä New Orleans Pelicansille. Bulls on voittanut 13 pelaamastaan ottelusta kuusi ja hävinnyt seitsemän.

Ottelussa 18 pistettä heittäneeen Bullsin Nikola Vučevićin harkintakyky petti pahemman kerran, kun hän missasi helpon kahden pisteen heiton.

Mies provosoitui ilmeisesti jostain yleisöstä kuulemaansa ja näytti keskisormea kohti katsomoa. Montenegrolaiselle määrättiin tapauksen johdosta 15 000 dollarin sakot ja hän pyytää nyt anteeksi harkitsematonta tekoaan.

– Tiesin, että joutuisin vastaamaan teostani. Se vain tapahtui hetken mielijohteesta, Vučević kertoi.

– Reagoin itseeni kohdistuneeseen provosointiin, joka oli huono päätös. Kuulin jonkun katsomossa sanovan jotain. Eleeni ei oikeastaan kohdistunut keneenkään. Kyse oli pelkästään turhautumisesta.

– En tietenkään ole ylpeä tästä. Toivon, etten olisi tehnyt sitä. Heti kun olin tehnyt sen, tiesin, ettei se jäänyt huomaamatta.

– On selvää, että minun on toimittava viisaammin jatkossa ja varmistettava, ettei näin tapahdu enää uudestaan. Se ei vain ollut hyvä hetki. Pyydän anteeksi faneilta ja kaikilta tilanteen nähneiltä. Otan tästä opikseni.

Lähde: NBC Sports

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo