Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Los Angeles Lakersille jälleen tappio: “Tuollaisia asioita ei saa tapahtua”

Russell Westbrook Los Angeles Lakers.
AOP

Los Angeles Lakersin synkkä alkausi sai jälleen jatkoa perjantain ja lauantain välisenä yönä, kun Sacramento Kings oli vahvempi lukemin 120-114. Lakersin tähtipelaaja, Anthony Davis, kertoi mietteitään tappion jälkeen.

Yksi NBA:n nimekkäimmistä joukkueista Los Angeles Lakers jatkoi rämpimistään häviämällä Sacramento Kingsille. Lakers oli johdossa vielä puoliajan jälkeen, mutta kolmannella neljänneksellä tasainen peli alkoi kääntyä Kingsin eduksi.

Ilman Lebron Jamesia pelannut kotijoukkue ei käyttänyt pelin etsikkoaikaansa hyväkseen ja kärsi kauden kymmenennen tappionsa. Pelissä 24 pistettä heittänyt Lakersin Anthony Davis oli pettynyt omiensa esitykseen. Mies otti kantaa joukkueensa tekemiin lukemattomiin helppoihin virheisiin.

– On hetkiä, jolloin pelaamme erittäin kypsästi emmekä tee virheitä. Välillä taas meiltä katoaa idea ja teemme typeriä asioita kentällä.

– Itsellenikin sattui muutamia virheitä ensimmäisellä jaksolla. On hetkiä, jolloin tuollaisia asioita ei saa tapahtua. Hyvä asia on se, että tunnistamme omat virheemme, mutta meidän täytyy pystyä vähentämään niitä.

Yksi ottelun näkyvimmistä pelaajista oli kotijoukkueen Russell Westbrook. Mies heitti 21 pistettä ja otti neljä levypalloa. Hän menetti pelivälineen kuitenkin 5 kertaa ja hänen tilastonsa jäivät 13 pistettä pakkaselle.

Lakersin valmentaja, Darwin Ham, kommentoi Westbrookin otteita.

– Oli joitain tilanteita, joista hän normaalisti tekisi pisteitä. Vaikka tänään ei ollut hänen paras päivänsä, luotan häneen jatkossa.

Lähde: Heavy.com

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo