Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Kamppailulajit

Entinen UFC-suuruus on poissa: Anthony Johnson kuoli 38 vuoden iässä

UFC vapaaottelupromootio USA
AOP

Entinen UFC ja Bellator-ottelija Anthony Johnson on kuollut. Hurjasta lyöntivoimastaan tunnettu yhdysvaltalainen menehtyi sairauden uuvuttamana. Hän oli kuollessaan 38-vuotias.

AnthonyRumbleJohnson, on kuollut 38-vuotiaana.

Uutisen Johnsonin kuolemasta kertoi Bellator MMA, yksi niistä promootioista, joissa yhdysvaltalainen oli ollut mukana. Bellatorin mukaan Johnson oli sairastanut yli vuoden ajan non-Hodgkinin lymfoomaa ja harvinaista verisairautta nimeltä hemofagosyyttinen lymfohistiosytoosi.

– Koko Bellatorin yhteisö on syvästi järkyttynyt Anthony Johnsonin ennenaikaisesta poismenosta. Lähetämme osanottomme hänen perheelleen ja ystävilleen tänä vaikeana aikana, yhtiö tiedotti.

Johnson vietti suurimman osan urastaan ottelemalla UFC:ssä, jossa hän oli kevyen raskaan sarjan ykköshaastaja, ennen kuin jätti promootion taakseen vuonna 2017.

Hän ehti otella yhden ottelun Bellatorissa vuonna 2021 ennen kuin terveysongelmat pakottivat hänet astumaan sivuun.

”Rumble” debytoi UFC:n Fight Night 10 -tapahtumassa vuonna 2007, jossa hän voitti Chad Reinerin tyrmäyksellä vain kolmentoista sekunnin jälkeen.

Johnson otteli uransa aikana kolmessa eri painoluokassa ja tuli tunnetuksi hurjasta lyöntivoimastaan. Miehen ammattilaisuran saldoksi jäi 23 voittoa, joista 17 tyrmäyksellä ja kuusi tappiota.

Lähde: HYPEBEAST

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit