Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Formula 1

Mick Schumacherin tilanne herättää keskustelua: “Hänen olisi järkevintä unohtaa F1, ja kilpailla toisessa luokassa”

Mick Schumacher F1 Haas
AOP

Mick Schumacherin F1-ura on tienristeyksessä. Lahjakkaan nuorukaisen uutisoidaan menettävän paikkansa Haas -tallissa tulevalla kaudella. Entinen lajipamppu, Bernie Ecclestone, kehottaa Schumacheria jättämään F1 taakseen.

Bernie Ecclestone ottaa kantaa Mick Schumacherin tilanteeseen.

Schumacher on lähteiden mukaan jäämässä ilman työpaikkaa ensi kaudella. Haasin uutisoidaan haluavan korvata hänet Nico Hülkenbergilla, joka ajoi viimeksi täysipäiväisesti F1:ssä vuonna 2019.

Ecclestone uskoo, että Schumacherin pitäisi yrittää kilpailla toisessa luokassa F1:n sijaan.

– Hänen sukunimensä on hänen suurin taakkansa, vaikka hän yrittää elää sen mukaisesti parhaansa mukaan, Ecclestone täräyttää.

– Kaikki hänen ongelmansa johtuvat nimen tuomista paineista. Siksi hänen olisi järkevintä unohtaa F1, ja kilpailla toisessa luokassa.

Schumacher kertoo kuitenkin median välityksellä, ettei ole aikeissa jättää lajin kuninkuusluokkaa taakseen.

– Rakastan F1:stä liikaa, että voisin luopua unelmastani. En usko, että niin tulee tapahtumaan. Jokaisella on oikeus omaan mielipiteeseensä, kuten myös Ecclestonella.

– Minä välitän kuitenkin vain läheisteni mielipiteistä. Keskustelen perheeni kanssa paljon uraani koskevista asioista. Kuuntelen myös kokeneempia kuljettajia, kuten esimerkiksi Sebastian Vetteliä.

Lähde: Motorsport Week

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1