Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Ovet kävivät kovaan tahtiin Nokialla – Korisliiga-joukkueesta kolme ulos ja yksi sisään

Nokian palloiluhalli Nokia
AOP

BC Nokian miesten Korisliiga-joukkue on tehnyt kaksi uutta pelaajasopimusta, kun yhdysvaltalaiset Malik Benlevi ja Ryan Batte ovat liittyneet joukkueen vahvuuteen. Samalla BC Nokia tiedottaa, että Xavier Fordin pelaajasopimus on purettu. Lisäksi Tevaun Kokko on palannut takaisin Nokialle harjoitusvahvuuteen.

198-senttinen Malik Benlevi pelasi yliopistouransa Georgia Staten yliopistossa, jossa hänet valittiin seniorikautensa päätteeksi Sun Belt -konferenssin lopputurnauksen arvokkaimmaksi pelaajaksi vuonna 2019. Benlevi keräsi viimeisellä yliopistokaudellaan tilastosarakkeeseensa keskimäärin 11,8 pistettä, 5,8 levypalloa, 1,2 riistoa ja 1,0 torjuntaa ottelua kohden.

Ammattilaisuransa Benlevi aloitti Meksikossa, josta hän siirtyi NBA:n G-liigaan, jossa hän on pelannut yhteensä kolme kautta, joista kaksi Salt Lake City Starsissa ja yhden Iowa Wolvesissa. Kaudella 2021-22 Benlevi tilastoi Wolvesille 6,4 pistettä, 3,9 levypalloa ja 0,7 torjuntaa ottelua kohden.

Kesällä 2022 Benlevi pelasi Kanadan CEBL:ssä Saskatchewan Rattlersissa, jonka valmennusryhmässä toimi BC Nokian apuvalmentaja Tanner Massey. Benlevi tilastoi Rattlersille 11,2 pistettä, 6,1 levypalloa ja 2,1 syöttöä ottelua kohden. Tällä kaudella mies ehti edustaa NBA G Leaguen Iowa Wolvesia, muttei päässyt kertaakaan kentälle.

– Koetimme saada Malikin jo aikaisin kesällä, mutta hän halusi vielä koittaa G-liigassa. Hän osuu meidän pelityyliimme hyvin, koska hän pystyy tekemään monia asioita kentällä ja pelaamaan montaa eri pelipaikkaa, Näätien päävalmentaja Greg Gibson kommentoi.

Näätien toinen uusi sopimuspelaaja on 198-senttinen Ryan Batte, joka ehti jo pelata yhden ottelun viime torstaina miesten I divisioona B:ssä pelaavassa BC Nokia Akatemiassa.

Battelle kyseessä on hänen ensimmäinen ammattilaissopimuksensa, kun hän valmistui keväällä Thomas Moren yliopistosta. Thomas More pelaa NAIA:ta, joka on pienten ylipistojen sarja Yhdysvalloissa. Batte tilastoi joukkueelleen seniorikaudellaan 21,5 pistettä, 7,4 levypalloa ja 2,9 syöttöä ottelua kohden. Hänet valittiin kauden päätteeksi konferenssinsa vuoden pelaajaksi ja NAIA:n valtakunnalliseen ykkösviisikkoon.

Batte on syntynyt vuonna 1999, mikä tarkoittaa, että hän voi ikänsä puolesta liikkua vapaasti Korisliigan ja miesten I divisioona B:n välillä.

– Hän tulee erittäin pienestä koulusta, jossa hän oli yksi sarjan parhaita pelaajia. Hän on monipuolinen pelaaja, joka voi auttaa seuran Korisliiga- ja Akatemia-joukkueita.

Viime kaudella BC Nokiassa pelannut Tevaun Kokko on palannut Nokialle ja on liittynyt BC Nokian harjoitusvahvuuteen. Kokko aloitti kauden Latvian-Estonian Basketball Leaguessa latvialaisessa BK Ogressa, jossa hän pelasi neljä ottelua.

Ovi kävi myös toiseen suuntaan

BC Nokia ja Xavier Ford ovat purkaneet keskinäisen pelaajasopimuksensa. Ford ehti pelata Nokialla kuusi ottelua 12,0 pisteen, 5,0 levypallon ja 1,1 syötön keskiarvoilla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo