Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Se loppui siihen paikkaan – Susijengin päävalmentajalle lähtöpassit seurajoukkueestaan

Lassi Tuovi päävalmentaja Suomen miesten koripallomaajoukkue
AOP

Suomen miesten koripallomaajoukkueen päävalmentaja Lassi Tuovi on sopinut seurajoukkueensa, Ranskan Betclic Élitessä pelaavan SIG Strasbourgin, kanssa päävalmentajasopimuksen purkamisesta. Päätös tehtiin tiedotteen mukaan yhteisymmärryksessä.

SIG Strasbourgin urheilujohtaja Nicola Alberani kertoo Lassi Tuovin erotuspäätöksen olleen vaikea.

Vincent Collet’n lähdön jälkeen otimme riskin luottaa Tuoviin hänen ensimmäisen päävalmentajapestinään ja kaksi ensimmäistä kautta olivat tulosten suhteen erittäin tyydyttäviä.

– Valitettavasti kauden alun tulokset eivät vastaa seuran tai valmentajan odotuksia. Siksi olemme päättäneet yhteisellä sopimuksella lopettaa yhteistyömme seuran edun mukaisesti. Kiitän häntä hänen sijoituksestaan ​​ja toivon hänelle kaikkea hyvää hänen loppu-uransa aikana.

Tuovi kertoo jäävänsä muistamaan lämmöllä aikaansa Strasbourgissa.

– SIG Strasbourgilla ja Strasbourgin kaupungilla tulee aina olemaan erityinen paikka sydämessäni. Haluan kiittää ennen kaikkea seuraa, puheenjohtajaa ja kaikkia työntekijöitä, mutta myös pelaajia ja henkilökuntaa, joiden kanssa työskentelin, ja tietysti upeita kannattajiamme rakkaudesta ja tuesta, jonka he ovat minulle saaneet näiden vuosien aikana.

– Olen erittäin ylpeä saavutuksistamme sekä Ranskassa että koripallon Mestarien liigassa vuodesta 2018 lähtien. Ei ole väliä minne elämä vie minut seuraavaksi, muistan aina, että SIG Strasbourg luotti minuun ensimmäisenä tarjoten minulle päävalmentajan työtä kotimaani ulkopuolella. Haluan toivottaa seuralle kaikkea hyvää tulevaisuudelle ja olen varma, että näemme toisemme uudelleen.

Syyskaudella 2022 Strasbourg on voittanut Ranskan Betclic Élitessä pelaamastaan kahdeksasta ottelusta yhden sekä FIBA Mestareiden Liigassa pelaamastaan kolmesta ottelusta kaksi.

Tuovi jatkaa Suomen miesten maajoukkueen peräsimessä normaalisti. Tuovi on kuulunut Susijengin valmennusjohtoon kesästä 2010 ja otti joukkueen päävalmentajan tehtävät hoitoonsa kesäkuussa.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Lassi Tuovi (@lassituovi) jakama julkaisu

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo