Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Lentopallo

Miesten lentopallon Mestaruusliigan Raision Loimu sai apua isoon ongelmakohtaansa

lentopallo
AOP

Lentopallon miesten Mestaruusliigaa johtava Raision Loimu leventää kokoonpanoaan hankkimalla riveihinsä yhdysvaltalaiskeskipelaaja Seth Golleherin.

Yhdysvaltain Arizonan osavaltioista kotoisin oleva 23-vuotias 208 senttiä pitkä keskitorjuja Seth Golleher on pelannut aiemmin kotimaansa yliopistojen NCAA:ssa ja viimeisimpänä Yhdysvaltojen pääsarjassa Volleyball League of Americassa Phoenix Ascensionin riveissä.

Miesten Mestaruusliigan Raision Loimu on ollut koko kauden ongelmissa keskitorjujiensa kanssa. Argentiinalaispelaaja Joaquín Layus on pystynyt pelaamaan alaraajavammansa vuoski vain yhden ottelun viimeisen kuukauden aikana.

Hänen tilalleen aloitusseitsikkoon on noussut Aatu Vihola, mutta hänen varusmiespalveluksensa on sujunut niin hyvin, että hän on tulevat kuukaudet enimmäkseen kiinni Reserviupseerikoulussa Haminassa. Sekä Vihola että Layus jatkavat edelleen Loimun joukkueessa.

– Sethin mukana saadaan laajuutta meidän keskitorjujaosastolle. Ulottuva pelaaja antaa meille mahdollisuuksia myös taktisiin vaihtoehtoihin keskialueella. Uskon hänen tulevan kovalla asenteella ryhmäämme mukaan, Loimun päävalmentaja Mika Rantanen ennakoi tyytyväisenä.

Tämän hetken tiedoin Golleherin pelilupa saadaan kuntoon jo sunnuntaina Raisiossa pelattavaan Karelian Hurmos -otteluun mennessä ja mies pääsee heti debytoimaan uuden joukkueensa riveissä kotiyleisön edessä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Lentopallo