Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Lentopallo

Miesten lentopallon Mestaruusliigan Raision Loimu sai apua isoon ongelmakohtaansa

lentopallo
AOP

Lentopallon miesten Mestaruusliigaa johtava Raision Loimu leventää kokoonpanoaan hankkimalla riveihinsä yhdysvaltalaiskeskipelaaja Seth Golleherin.

Yhdysvaltain Arizonan osavaltioista kotoisin oleva 23-vuotias 208 senttiä pitkä keskitorjuja Seth Golleher on pelannut aiemmin kotimaansa yliopistojen NCAA:ssa ja viimeisimpänä Yhdysvaltojen pääsarjassa Volleyball League of Americassa Phoenix Ascensionin riveissä.

Miesten Mestaruusliigan Raision Loimu on ollut koko kauden ongelmissa keskitorjujiensa kanssa. Argentiinalaispelaaja Joaquín Layus on pystynyt pelaamaan alaraajavammansa vuoski vain yhden ottelun viimeisen kuukauden aikana.

Hänen tilalleen aloitusseitsikkoon on noussut Aatu Vihola, mutta hänen varusmiespalveluksensa on sujunut niin hyvin, että hän on tulevat kuukaudet enimmäkseen kiinni Reserviupseerikoulussa Haminassa. Sekä Vihola että Layus jatkavat edelleen Loimun joukkueessa.

– Sethin mukana saadaan laajuutta meidän keskitorjujaosastolle. Ulottuva pelaaja antaa meille mahdollisuuksia myös taktisiin vaihtoehtoihin keskialueella. Uskon hänen tulevan kovalla asenteella ryhmäämme mukaan, Loimun päävalmentaja Mika Rantanen ennakoi tyytyväisenä.

Tämän hetken tiedoin Golleherin pelilupa saadaan kuntoon jo sunnuntaina Raisiossa pelattavaan Karelian Hurmos -otteluun mennessä ja mies pääsee heti debytoimaan uuden joukkueensa riveissä kotiyleisön edessä.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Lentopallo