Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Muut

Snookerin arvoturnauksessa nähtiin hurja ottelu! – Alkukauden tähti marssi kahdeksan parhaan joukkoon

Mark Allen kahdeksan parhaan joukkoon UK:ssa.
AOP

Snookerin vuoden ensimmäisessä kolmen kruunun turnauksessa, eli UK Championshipissä on toinen kierros hyvässä vauhdissa. Toisen kierroksen kahdeksasta ottelusta neljä on pelattu valmiiksi, joten neljä puolivälierissä esiintyvää pelaajaa ovat selvillä. Keskiviikkona nähtiin kaksi todella hurjaa ottelua, jossa toisessa kaksi maailman ehdotonta huippua kohtasivat toisensa.

Snookerin alkukauden yksi parhaimmista pelaajista, eli Pohjois-Irlannin Mark Allen pisti Englannin Kyren Wilsonin laulukuoroon UK Championshipin toiselle ottelukierroksella. Allen nousi erissä 2-0 -tappioasemasta 6-3 -voittoon tekemällä ottelussa yhteensä kuusi yli 60 pisteen lyöntisarjaa. Allen ei kuitenkaan onnistunut tekemään satasta kertaakaan ottelussa, kuten ei myöskään Wilson.

Ottelussa Wilson sai tosiaan vahvan alun voittamalla kaksi ensimmäistä erää selvästi, mutta tämän jälkeen Allen löi kaasun pohjaan. Allen teki 60 ja 70 pisteen sarjat kolmanteen erään voittaen sen 130-0 -lukemin. Tämän jälkeen Pohjois-Irlannin suurpelaaja teki 96 pisteen sarjan ja vei ottelun tauolle tasatilanteesta 2-2. Tauolta Allen palasi ja iski 84 pisteen sarjan siirtyen johtoon. Wilson tuli kuudennen erävoiton myötä vielä tasoihin, mutta tämän jälkeen Allen voitti kolme viimeistä erää putkeen.

Pohjois-Irlannin ykköspelaaja kohtaa puolivälierässä Sam Craigien, joka kaatoi kymmenen erän ottelussa Ryan Dayn 6-4 -lukemin. Craigie painoi Dayta vastaan yhteensä viisi yli 60 pisteen sarjaa ja näistä kolme oli satasia. Paras lyöntisarja oli 130 pisteen sarja. Day teki ottelun seitsemänteen ja kahdeksanteen erään yli 50 pisteen sarjat ja näistä jälkimmäinen oli miehen ainut satanen ottelussa, kun Day iski 112 pisteen sarjan.

Torstaina UK:ssa on ohjelmassa iltapäiväsessiossa Shaun Murphyn ja Judd Trumpin välinen ottelu sekä Jamie Clarken, ja Ding Junhuin välinen taisto. Näistä otteluista löydetään vastustajat puolivälieriin Tom Fordille sekä Ronnie O’Sullivanille.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut