Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Snookerin supertähti hurjassa vireessä! – Ronnie O’Sullivan ei ole antanut palaakaan

Ronnie O'Sullivan snookerveralla.
AOP

Snookerin maailmankiertueella pelataan tällä hetkellä ensimmäistä kolmen kruunun kisaa. Näistä vuorossa on UK Championship, jonka jälkeen pelataan Masters ja kolmas vastaava kisa on luvassa keväällä, kun pelataan MM-kisat Sheffieldissä. Snookerin kautta aikain paras ja samalla suosituin pelaaja Ronnie O’Sullivan on osoittanut hurjaa syysvirettä. Tällä hetkellä englantilaista legendaa voidaan pitää suurimpana mestarisuosikkina UK:n voittajaksi.

Englannin snookertähti Ronnie O’Sullivan on osoittanut viime aikoina hurjaa virettä snookerveroilla. Lokakuun lopulla O’Sullivan murskasi mestarien mestari turnauksen loppuottelussa ykkössijoitetun Judd Trumpin 10-6 -lukemin tekemällä ottelussa kolme yli sadan lyöntisarjaa. Kyseisessä ottelussa Trump teki uransa seitsemännen maksimisarjan, kun avausjaksolla Trump tiputteli 147 pisteen lyöntisarjan.

UK Championshipin kahdella ensimmäisellä kierroksella O’Sullivan on ollut pelottavan vaarallinen. Ensimmäisen kierroksen ottelussa O’Sullivan murskasi Walesin Matthew Stevensin 6-2 -lukemin ja teki ottelussa kaksi yli sadan sarjaa sekä kolme vähintään 73 pisteen sarjaa.

Toisen kierroksen ottelussa O’Sullivan kohtasi Kiinan huippulupaavan Zhou Yuelongin, joka teki ottelussa vain 81 pistettä. Englantilainen murskasi kiinalaisen suoraan kuudessa erässä 6-0 -lukemin ja teki otteluun kaksi vähintään sadan pisteen sarjaa. 137 pisteen sarja kolmanteen erään oli sillä hetkellä turnauksen suurin lyöntisarja. Yuelong teki viidenteen erään 63 pisteen sarjan, mutta O’Sullivan vastasi tähän 82 pisteen sarjalla.

O’Sullivan kohtaa perjantain puolivälierässä joko Walesin Jamie Clarken, joka yllätti vatsavaivoista kärsineen Mark Williamsin tai Kiinan Ding Junhuin. Junhui lähtee torstaina pelattavaan toisen kierroksen otteluunsa suurena suosikkina.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut