Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Taas uusi nuori koripallolupaus NCAA:han – Kohteena Wyoming

Wyoming University USA
AOP

Naisten Korisliigan HBA-Märskyn riveissä hienoa kautta pelaava Kati Ollilainen on valinnut yliopistonsa Yhdysvalloissa, kun Helsingin NMKY:n kasvatti on sitoutunut siirtymään Wyomingin yliopistoon syksyllä 2023.

Kuluvalla kaudella Kati Ollilainen on pelannut HBA-Märskylle neljä ottelua Korisliigassa, joissa hän tilastoinut keskimäärin 18,8 pistettä, 5,8 levypalloa, 2,8 syöttöä ja 1,8 riistoa ottelua kohden. Kesällä 2022 Ollilainen pelasi alle 20-vuotiaiden A-divisioonan EM-kisoissa sekä neljä harjoitusmaaottelua Susiladiesin riveissä.

Wyomingin yliopiston, jonka joukkueeseen Ollilainen liittyy, päävalmentaja Heather Ezell odottaa Ollilaisen saapumista jo innolla.

– Olemme innoissamme voidessamme lisätä Katin ohjelmaamme.

– Kati ja hänen perheensä sopivat meille tänne Wyomingiin. Kati jatkaa kansainvälistä linjaa meille ja tuo joukkueeseemme valtavan koripallokokemuksen. Hän on ollut erinomaisten seuravalmentajien ympäröimänä Suomessa ja hän tulee vaikuttamaan joukkueeseemme heti, kun hän astuu kampukselle.

Wyomingin yliopistohistoriasta löytyy kaksi NCAA:n lopputurnauspaikkaa, joista edellinen on vuodelta 2021.

Ollilaisella on käynnissä Korisliigassa hänen neljäs kautensa, joista jokaisen hän on pelannut HBA-Märskyssä. Kasvattajaseurassaan HNMKY:ssä hänet valittiin 19-vuotiaiden tyttöjen SM-sarjan vuoden pelaajaksi kaudella 2018-19.

Suomen nuorten maajoukkueiden vakiokasvoihin kuulunut Ollilainen on pelannut Sudenpennuissa 62 ottelua. Naisten maajoukkuepaidan hän on pukenut ylleen jo seitsemän kertaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo