Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Formula 1

Max Verstappenille rajua palautetta Brasilian GP:n tapahtumista: “En ole koskaan ollut huono tiimikaveri”

Max Verstappen F1-kuljettaja Red Bull
AOP

Max Verstappenin ympärillä kuohuu. Belgialaiskuljettaja on reagoinut raivokkaasti median uutisointiin Brasilian GP:n tapahtumista ja niiden seurauksena sosiaalisessa mediassa kohtaamaansa kommenttivyöryyn.

F1:n toimitusjohtaja Stefano Domenicali ehti jo pelätä, että kiinnostus lajia kohtaan saattaa hiipua, kun mestaruus ratkesi jo aika päivää sitten. Max Verstappenin yhteenotto radalla kilpakumppaninsa Lewis Hamiltonin kanssa ja hänen kieltäytymisensä antaa periksi omalle tallikaverilleen nostivat lajin kiinnostavuutta kuitenkin roppakaupalla.

Red Bullin kuljettaja ei suostunut tekemään tilaa Sergio Perezille, joka sai monet lajia seuraavat vihaiseksi. Verstappen ottaa nyt kantaa Brasilian GP:n tapahtumiin ja kiistää huonot välit tallitoveriinsa.

– En ole koskaan ollut huono tiimikaveri kenellekään, mies sanoi.

– Olen aina ollut hyvin avulias, ja tiimi tietää sen.

– Luulen, että opimme siitä, että meidän on oltava hieman avoimempia ja meidän on kommunikoitava paremmin keskenämme, hän lisäsi.

– Kisan jälkeen näytin tietysti erittäin huonolta median edessä. Mutta heillä ei myöskään ole selkeää kuvaa. Mutta se, että minut heti haukutaan tuolla tavalla, on rehellisesti sanottuna aika naurettavaa, koska he eivät tiedä, miten toimin tiimissä.

– Lukemani asiat ovat aika inhottavia. Vielä pahempaa on se, että he alkoivat hyökätä perheeni kimppuun, he uhkailivat siskoani, äitiäni, tyttöystävääni ja isääni. Mielestäni menee aivan liian pitkälle.

Lähde: pitpass.com

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1