Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Koripallo

Stephen Curryn 50 pistettä ei auttanut: Warriorsin surkea vierassaldo sai jatkoa

Stephen Curry
AOP

Golden State Warriors on kamppaillut pelinsä kanssa alkukaudella. Keskiviikkona Phoenix Sunsille kärsityn tappion jälkeen Warriorsin vierastilasto näyttää yhä surullisemmalta. Joukkue on hävinnyt kaikki kahdeksan vieraspeliään.

NBA:n hallitseva mestari Golden State Warriors on aloittanut kautensa murheellisissa merkeissä ja majailee vasta Läntisen konferenssin 12. sijalla voitettuaan viidestätoista pelaamastaan ottelusta vain kuusi.

Sarjan parhaimpiin pelaajiin lukeutuva Stephen Curry kritisoi joukkueensa otteita keskiviikkona Phoenix Sunsille kärsityn tappion jälkeen.

– Meidän täytyy olla rehellisiä itsellemme. Jokaisen pelaajan on tarkasteltava ensiksi omaa pelaamistaan. Asenteen on oltava kunnossa joka ikisessä ottelussa. Meidän on mietittävä sekä joukkueena, että yksilöinä niitä asioita, jotka auttavat meitä voittamaan pelejä.

Curry teki Sunsia vastaan voitavansa pussittamalla käsittämättömät 50 pistettä ja nappaamalla 9 levypalloa. Riittävää taustatukea ei kuitenkaan löytynyt, joten laajemmalla sektorilla onnistunut Phoenix nappasi voiton lukemin 130-119.

Curry nostaakin esille yhteinäsyyden puuttumisen joukkueensa pelaamisessa.

– Emme pelaa riittävän kollektiivisesti ja ajaudumme jatkuvasti liian kauaksi toisistamme. Jos saamme riiston aikaan sorrumme usein hätäisiin ratkaisuihin, emmekä käytä tilaisuuksiamme.

Lähde: Heavy.com

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo