Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Norjan tennissensaatio murskasi Venäjän tennistähden! – Sunnuntaina on luvassa hurja finaali

Casper Ruud kaatoi Venäjän Andrey Rublevin ATP-mestaruusturnauksen välierässä.
AOP

ATP-kiertueen mestaruusturnausta on jäljellä enää yksi ottelu. Lauantain toisesta välierästä saatiin voittaja selville, kun Norjan Casper Ruud kaatoi Andrey Rublevin. Ottelusta odotettiin lähtökohtaisesti todella tasaista vääntöä, mutta lopputulemana oli hyvinkin selvä ylikävely.

Kahdesti tänä vuonna Grand Slam -turnausten finaaleihin edennyt Norjan Casper Ruud selvitti tiensä kauden päättävän turnauksen loppuotteluun. Ranskan Avoimissa ja US Openissa finaaliin edennyt norjalainen kaatoi välierässä Venäjän Andrey Rublevin tylyin erin 6-2, 6-4 -lukemin. Sunnuntaina Ruud pääsee tavoittelemaan uransa ensimmäistä suurvoittoa.

– Tuskin kovin moni uskoi, että voisin tässä turnauksessa olla finaalissa, mutta kaikki on mennyt hienosti. Olen todella tyytyväinen pelaamiseeni tässä turnauksessa ja sunnuntain on hieno finaali tulossa, kommentoi Ruud ottelun jälkeen kenttähaastattelussa.

Venäläistähdelle sattui avauserän viidennestä pelistä alkaen todella huono putki, joka johti siihen, että venäläinen menetti yhdeksän peliä putkeen. Rublev menetti syöttönsä neljästi perättäin ja tämä nosti norjalaisen helpohkoon otteluvoittoon. Ruud pääsi toisessa erässä 5-2 -tilanteessa syöttämään ensimmäisen kerran otteluvoitosta, mutta Rublev mursi norjalaisen syötön tarviten siihen vain yhden murtopallon.

Turnauksen loppuottelussa Ruud kohtaa Novak Djokovicin, joka pelasi perjantaina merkityksettömässä ottelussa Venäjän Daniil Medvedeviä vastaan yli kolmen tunnin väännön ja kaatoi Taylor Fritzin lauantain välierässä. Yhdysvaltalaista vastaan serbialainen joutui urakoimaan kaksi katkaisupeliä, mutta selvitti nämä tieltään kovasyöttöistä vastustajaa vastaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis