Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Tenniksen serbialaistähti ATP:n mestaruusturnauksen finaaliin!

Novak Djokovic voitti ATP-mestaruusturnauksen välierän.
AOP

Pohjois-Italiassa, Torinossa pelataan tällä viikolla ATP-kiertueen mestaruusturnausta, johon pääsi vuoden kahdeksan parasta miespelaajaa. Turnausta on tällä hetkellä kaksi ottelua jäljellä, kun lauantaina pelataan vielä yksi välierä ja sunnuntaina on vuorossa loppuottelu. Lauantain ensimmäinen välierä oli todella tiukka otatus, mutta kovemman rutiinitason omaava serbialaistähti veti ottelusta voiton.

Serbian Novak Djokovic on edennyt Torinossa pelattavan ATP-mestaruusturnauksen loppuotteluun. Djokovic kaatoi lauantain välierässä Yhdysvaltain Taylor Fritzin, joka marssi välieriin turnauksessa ensimmäistä kertaa. Yhdysvaltalaisen kausi oli kokonaisuudessaan todella vahva. Serbialainen on voittanut ATP-mestaruustunauksen urallaan viisi kertaa. Mikäli Djokovic hoitaa sunnuntain finaalin nousee hän jakamaan ennätyksellistä mestaruusturnausten titteleistä yhdessä Sveitsin Roger Federerin kanssa.

Djokovic oli lauantain välierässä 2-0 -erin vahvempi. Molemmissa erissä Djokovic nappasi voitot katkaisupelin kautta. Ottelussa nähtiin molempien pelaajien toimesta kaksi syötönmurtoa ja Fritz oli jo toisessa erässä syöttämässä erää itselleen, mutta serbialainen nappasi murron vieden erän lopulta katkaisupeliin.

– Minun täytyi taistella itseni peliin sisälle. En tuntenut oloani kentällä kovinkaan herkäksi tänään kentällä ja oli vaikeuksia päästä loistavasti syöttävän Fritzin tahtiin mukaan. Olen iloinen, että onnistuin kääntämään tällaisen ottelun nimiini, jossa en pelannut parasta tennistäni, kommentoi serbialainen ATP:n nettisivuilla.

Finaalissa Djokovic kohtaa joko Norjan Casper Ruudin tai Venäjän Andrey Rublevin. Ruud voitti oman lohkonsa ja Rublev selvitti tiensä välieriin kaatamalla Stefanos Tsitsipasin alkulohkon päättäneessä ottelussa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut