Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Tennis

Tsitsipasilta katkeraa puhetta tappionsa jälkeen: “Tunnen itseni paremmaksi pelaajaksi”

Andrey Rublev juhli voittoa.
AOP

Stefanos Tsitsipas ja Anton Rublev iskivät yhteen Nitton ATP-turnauksessa perjantaina. Venäläispelaaja Rublev oli lopulta terävämpi ja vei ottelun nimiinsä. Maailmanlistan kolmonen, Tsitsipas oli todella pettynyt ottelun jälkeen.

Andrey Rublev varmisti paikkansa Nitton ATP-turnauksen välierissä ensimmäistä kertaa urallaan, kun hän kaatoi perjantaina entisen mestarin Stefanos Tsitsipasin erävoitoin 3-6, 6-3, 6-2.

Maailmanlistan seitsemänneksi rankattu Rublev ei ollut kahdella edellisellä yrittämällään päässyt lohkovaiheesta jatkoon, mutta tällä kertaa hän jatkaa neljän parhaan joukkoon. Tsitsipasin kausi puolestaan päättyi tähän otteluun.

Kreikkalaispelaaja oli erittäin pettynyt taiston tauottua ja laukoi vähemmän mairittelevia kommentteja vastustajansa suuntaan.

– Tämä on sääli. Tunnen itseni paremmaksi pelaajaksi. Minusta tuntui, että pystyin tekemään enemmän pallon kanssa tänään. Tuntui, että pystyin olemaan paljon luovempi. Minun ei tarvitse edes sanoa sitä. Minusta se on aivan selvää.

– Mutta kyllä, hän voitti niillä muutamilla työkaluilla, joita hänellä on. Hän pystyi todella hyödyntämään niitä ja voittamaan tänään.

Rublev otti kantaa Tsitsipasin kommentteihin omassa lehdistötilaisuudessaan.

– En tiedä, voitinko jonkun tietyn ominaisuuteni ansiosta. Meillä on yleensä kovia kamppailuja toisiamme vastaan, eikä tämä ottelu ollut poikkeus.

Lähde: Express.co.uk

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis