Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Koripallo

Ilman Lebron Jamesia pelaava Lakers parantaa otteitaan: Alkukaudella pimennossa ollut tähti jälleen ratkaisijana

LeBron James ja Anthony Davis.
AOP

Los Angeles Lakers aloitti kautensa surkealla tavalla, mutta edellisillä kierroksilla joukkue on osoittanut selkeitä piristymisen merkkejä. Perjantaina kaatui Detroit Pistons, Anthony Davisin ollessa jälleen kerran pelin hahmo.

Los Angeles Lakersin kausi lähti liikkeelle yskien ja viikko sitten taivas tummeni entisestään, kun Lebron James loukkaantui. Joukkue oli tuolloin voittanut 12 pelaamastaan ottelusta vain kaksi, joten monet Lakers-fanit varmasti raapivat päätään seuraikonin jouduttua lasaretin puolelle.

Darvin Hamin valmentama ryhmä on kuitenkin tehnyt selkeän ryhtiliikkeen tämän jälkeen voittamalla kaksi edellistä otteluaan. Anthony Davis on ottanut suurta roolia joukkueensa hyökkäyspelaamisesta iskemällä kahteen peliin yhteensä 75 pistettä ja kauhomalla 34 levypalloa.

Mies on etsinyt itseään alkukaudella Jamesin ja Russell Westbrookin rinnalla, mutta juuri tällä hetkellä homma näyttää toimivan mallikkaasti.

Davis on nauttinut suuremmasta vastuusta pallollisena ja valmentaja Ham toivoo hyvän vireen jatkuvan myös Jamesin kuntouduttua.

– Lebron ymmärtää, että tarvitsemme Anthonylta tälläisiä esityksiä. Me kaikki tiedämme mihin ‘’A.D’’ pystyy parhaimmillaan. Kun hän pelaa näin meillä on aina paremmat mahdollisuudet voittaa.

Lähde: CBS

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo