Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Kamppailulajit

Khamzat Chimaev astumassa häkkiin alkuvuodesta? – Luvassa kaksi huippuottelua

Khamzat Chimaev vapaaottelija Ruotsi
AOP

Raketin lailla MMA:n huipulle noussut Khamzat Chimaev janoaa lisää menestystä. Tsetseniassa syntynyt ruotsalaisottelija kertoo haluavansa kohdata seuraavaksi Alex Pereiran ja Colby Covingtonin.

Khamzat Chimaev haluaa otella Alex Pereiraa ja Colby Covingtonia vastaan vain kahden kuukauden välein.

Ruotsin lipun alla otteleva Chimaev paljasti MMA Fightingin haastattelussa puhuneensa UFC:n ottelujärjestelijän Sean Shelbyn kanssa otteluista Pereiraa vastaan Brasiliassa sekä Covingtonia vastaan Lontoossa.

“Borz” väittää Shelbyn näyttäneen vihreää valoa molemmille kamppailuille. Ruotsalaisottelija kertoi suunnitelmistaan medialle seuraavasti:

– Ajattelin aikaisemmin, että jos Kamaru Usman voittaa ottelunsa, hän on seuraava vastustajani. Hän kuitenkin hävisi.

– Sitten mietin, että jos Israel Adesanya voittaa, olen hänelle looginen vastustaja. Hänkään ei kuitenkaan pystynyt voittamaan. Nyt hän ja Pereira suunnittelevat ilmeisesti uusintaottelua maaliskuulle.

– Kerroin Shelbylle ja Dana Whitelle, että olen valmis kohtaamaan Pereiran tammikuussa Brasiliassa. Sen jälkeen voisin vaihtaa painoluokkaa ja otella Covingtonia vastaan maaliskuussa.

– Puhuin Shelbyn kanssa ja hän vakuutti, että nämä ottelut tulevat tapahtumaan, mutta sillä ehdolla, että kohtaisin ensin Covingtonin. Minulle järjestyksellä ei ole mitään merkitystä.

Lähde: Bloody Elbow

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit