Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Snookerin arvoturnauksen finaali selvillä! – Odotettavissa hurja pussitusjuhla

Mark Allen kahdeksan parhaan joukkoon UK:ssa.
AOP

Sunnuntaina pelataan snookerin kauden ensimmäisen kolmen kruunun turnauksen eli UK Championshipin loppuottelu. Ottelussa Kiinan Ding Junhui kohtaa Pohjois-Irlannin Mark Allenin. Loppuottelu pelataan kahdessa sessiossa kymmenestä erävoitosta. Ensimmäinen sessio alkaa sunnuntaina kello 15.00 ja ottelun päättävä sessio alkaa kello 21.00.

UK Championshipin loppuotteluun haettiin Ding Junhuille vastustajaa lauantain myöhäisillasta. Toisessa välierässä Pohjois-Irlannin Mark Allen kohtasi Englannin Jack Lisowskin. Ottelussa ratkaisu haettiin katkaisuerästä, jonka jälkeen vahvempi kovan taistelun jälkeen oli Allen 6-5 -lukemin. Allen nousi ottelussa voittoon 5-3 -tappioasemasta.

Lisowski edellä läpi illan, Allen vastasi lopussa

Ottelun neljä ensimmäistä erää tasattiin pelaajien kesken. Lisowski karkasi ensin 2-0 -johtoon, mutta Allen onnistui nousemaan tasoihin. Kolmeen ensimmäiseen erään Lisowski teki kaikkiin yli 50 pisteen sarjat, mutta vain kaksi ensimmäistä erää kääntyivät englantilaiselle.

Kaksi ensimmäistä erää tauon jälkeen pelattiin tasan 1-1, mutta tämän jälkeen Lisowski karkasi jo 5-3 -johtoon. Yhdeksännessä erässä Allen pääsi tekemään ottelun ainoan sadan pisteen sarjan ja kaventamaan tilanteeksi 5-4. Kymmenennessä erässä Lisowski pääsi ensimmäisenä pöydälle, mutta onnistui tekemään vain 17 pistettä kahdesta paikasta. Tämän jälkeen Allen pääsi pöydälle ja pussitti itselleen tasoittavan erävoiton.

Ottelun katkaisuerässä Pohjois-Irlannin supertähti pääsi ensimmäisenä pöydälle pussitettuaan pitkän punaisen kulmaan. Tästä paikasta Allen sai kuitenkin vain 36 pistettä tehtyä ennen päälleveto virhettä. Tämän jälkeen turvalyöntien jälkeen Lisowski pääsi pöydälle ja teki 57 pisteen sarjan, jonka jälkeen pöydälle jäi vain yksi punainen ja yhteensä 35 pistettä.

Ottelun lopussa kummankin pelaajan hermostuneisuus alkoi näkymään ja lopulta tiukan taiston käänsi Allen nimiinsä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut