Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Kamppailulajit

Entisellä UFC-mestarilla selkeä mielipide tulevasta superottelusta: “Makhachev tulee poistumaan kehästä voittajana”

UFC
AOP

Hurjassa nosteessa oleva Islam Makhachev kohtaa seuraavassa ottelussaan helmikuussa Alexander Volkanovskin. Uransa lopettanut Khabib Nurmagomedov uskoo, että venäläisellä on edessään kovempi haaste kuin edellisessä ottelussaan.

Entinen kiistaton UFC:n kevytsarjan mestari Khabib Nurmagomedov uskoo, että Alexander Volkanovski on paljon kovempi testi Islam Makhacheville kuin Charles Oliveira viime kuussa nähdyssä UFC 280 -ottelussa.

Venäläinen nappasi avoinna olleen mestaruusvyön kukistamalla Oliveiran suhteellisen yksipuoliseksi jääneessä kamppailussa.

Brassi ei pystynyt esittämään parastaan ja oli pakotettu luovuttamaan Makhachevin ylivoiman edessä. Hieman tapahtuman jälkeen venäläisen tiedotettiin ottelevan seuraavaksi australialaista Volkanovskia vastaan.

Nurmagomedov kertoo uskovansa, että hänen suojatillaan ja maanmiehellään on edessään aivan eri kokoluokan haaste, kuin Oliveiraa vastaan.

– Kerroin Islamille jo ennen hänen edellistä otteluaan, että Volkanovski tulee tarjoamaan huomattavasti kovemman vastuksen kuin Oliveira.

– Heillä molemmilla on runsaasti kokemusta, mutta jos puhutaan tahdosta, mentaliteetista ja älykkyydestä, mielestäni Volkanovski on edellä. Haaste on suurempi, mutta ei sillä ole merkitystä. Makhachev tulee poistumaan kehästä voittajana tälläkin kerralla.

Lähde: LowKickMMa

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit