Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Koripallo

Miesten Korisliigan Lahti Basketball laittoi päävalmentajansa kilometritehtaalle

Pieti Poikola päävalmentaja Lahti Basketball
AOP

Miesten koripallon Korisliigan häntäpäässä kamppaileva Lahti Basketball on vapauttanut seuraa kaksi ja puoli kautta valmentaneen Pieti Poikolan tehtävästään. Tulevan viikon Seagulls- ja Honka-otteluissa päävalmentajana toimii Tom Cooman, joka saa avukseen Lahti Basketball -legenda Vesa Mäkäläisen. Uuden päävalmentajan haku on käynnissä.

Pieti Poikola valmensi Lahti Basketballin kahdesti miesten koripallon Korisliigan pudotuspeleihin. Molemmilla kerroilla tie nousi pystyyn tulevaa mestaria vastaan ensimmäisellä kierroksella.

– Tämä oli todella vaikea päätös, mutta meidän oli toimittava, jotta suunta saadaan muutettua pikaisesti. Pieti on tehnyt töitä hartijavoimin, mutta silti tulokset on olleet laskusuuntaiset. Tämä on valitettava tilanne, mutta Pieti tulee olemaan ikuisesti osa Lahti Basketballin tarinaa. Yhteiseen matkaan on osunut takaiskuja, mutta myös isoja onnistumisia ja hienoja hetkiä.

– Kiitos kaikesta coach Poikola, Lahti Basketballin puheenjohtaja Jami Luhtanen toteaa seuran tiedotteessa.

Kuluva kausi on sujunut Lahdelta mollivoittoisesti. 11 pelistä on kasassa vain neljä voittoa ja sarjasijoitus on yhdeksäs. Matkaa pudotuspeleihin on kaksi pistettä, mutta sarjakärkeen jo kahdeksan pistettä.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo