Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Koripallo

Milwaukee Bucks kampesi itsensä voittoon: Antetokounmpo mätti 37 pistettä

Giannis Antetokounmpo on vaikea pideltävä.
AOP

Milwaukee Bucks ja Portland Trail Blazers iskivät yhteen maanantain ja tiistain välisenä yönä. Bucks otti voiton Giannis Antetokoumpon johdolla lukemin 119-111.

Giannis Antetokounmpo teki 37 pistettä, ja auttoi Milwaukee Bucksia nousemaan voittoon Portland Trail Blazersia vastaan maanantain vastaisena yönä. Antetokounmpo upotti 24:stä heittoyrityksestään 16 ja saalisti 35 minuutissa seitsemän levypalloa ja kuusi syöttöä.

Bucksin takamies Jrue Holiday teki 17 pisteestään 13 viimeisellä neljänneksellä ja pussitti Milwaukeen yhdeksän ensimmäistä pinnaa. Grayson Allen tarjosi taustatukea tekemällä 17 pistettä ja ottamalla kahdeksan levypalloa.

Portland aloitti ottelun hyvin ja oli johdossa ensimmäisen 12 minuuttisen jälkeen.
Anfernee Simons oli Trail Blazersin tehokkain pelaaja 29 pisteellä, Josh Hartin heittäessä 17 pojoa. Jusuf Nurkicin osuus oli 16 pistettä ja 10 levypalloa.

Portland hävisi kolmannen ottelunsa peräkkäin. Joukkue on kirjoitushetkellä Läntisen konferenssin seitsemännellä sijalla otettuaan 10 voittoa ja kärsittyään 7 tappiota.

Milwaukee otti kauden yhdeksännen kotivoittonsa. Joukkueen kauden kokonaissaldo näyttää kahtatoista voittoa ja neljää tappiota, joka oikeuttaa Itäisen konferenssin toiseen sijaan.

Lähde: FOX Sports

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo