Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Golf

LIV Golfin ja PGA Tourin oikeuskanne saa uusia kierroksia uusista vaateista

LIV Golf Invitational Series golf
AOP

Kansainväliset golf-kiertueet LIV Golf ja PGA Tour ovat toistensa kimpussa täysin rinnoin. Nyt LIV:n ajama kartellioikeudenkäynti PGA:ta vastaan on saanut uusia kierroksia.

Alunperin LIV Golf -kiertueen 12 pelaajan nostama joukkokanne PGA Tour -kiertuetta vastaan, jota LIV on sittemmin itse lähtenyt ajamaan voimalla, etenee oikeudessa.

Osana oikeudenkäyntiä LIV on vaatinut PGA:lta tarkkoja yksityiskohtaisia tietoja muun muassa PGA:n organisaatiorakenteesta ja taloudellisista yksityiskohdista. PGA puolestaan on iskenyt vastaan vaatimalla samoja asioita LIV:ltä.

LIV:n omistava saudiarabialainen Public Investment Fund -yritys on nyt noussut vastarintaan PGA:n vaatimuksia vastaan. PIF:n johtaja Yasir Al-Rumayyan pyysi tiistaina Yhdysvaltain Kalifornian liittovaltion tuomaria kumoamaan vaatimuksen. Vaatimuksessa syytettiin LIV:tä muun muassa epäreilusta kilpailusta.

Al-Rumayyanin mukaan vaatimuksen läpimeno voisi muodostaa vaarallisen ennakkotapauksen. PIF-johdon mukaan yritys johtaa LIV:tä ylemmillä tasoilla, eikä hoida päivittäisiä toimintoja.

–  Jos PIF:n joutuisi paljastamaan tietonsa, se olisi vaarallista, koska yhtiöllä on sijoituksia suuriin yrityksiin, kuten Wal-Mart Stores Inc ja Starbucks Corporation, ja se voi olla kypsä vastaaville pyynnöille kaikista sen omistamia yrityksiä vastaan ​​nostetuista kanteista, vastineessa todetaan.

PIF:n, joka perustettiin vuonna 1971 Saudi-Arabian hallituksen välineeksi sijoittaa erilaisiin hankkeisiin ja yrityksiin, arvon arvioidaan tällä hetkellä olevan 676 miljardia dollaria.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Golf