Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Koripallo

Miesten Korisliigan Honka hankki voimaa hyökkäyspelaamiseensa

Jahlil Tripp laituri Tapiolan Honka
AOP

Tapiolan Hongan miesten korisliigajoukkue vahvistuu 198-senttisellä Jahlil Trippillä, joka saapuu Tapiolaan NBA G Leaguen College Park Skyhawksista. Laiturin paikalla viihtyvältä Trippiltä voidaan odottaa niin vahvaa hyökkäyspeliä ja lennokkaita suorituksia kuin tehokasta puolustuspelaamistakin.

25-vuotias Jahlil Tripp pelasi yliopistourallaan ensin vuoden South Plains Collegessa JUCO:ssa ja sitten kolme vuotta kovilla tilastoilla (16,2 pistettä, 8,9 levypalloa, 2,0 koriinjohtanutta syöttöä ottelua kohden viimeisimmällä kaudella) University of Pasificissa NCAA I:ssä.

Viimeisellä yliopistokaudellaan 2019-20 Tripp valittiin West Coast Conference vuoden puolustuspelaajaksi. Yliopistokentiltä seuraava pysäkki kahden vuoden ajan on ollut NBA G League.

Hongan päävalmentaja Aapo Heinonen iloitsee loppukauden kattavasta sopimuksesta.

– Etsimme joukkueeseen lisää ajouhkaa. Toiveissa oli löytää tämän lisäksi hyvä puolustaja ja levypallopelaaja. Jahlil tuo meille juuri näitä ominaisuuksia. Katselin häntä jo kesällä ja nyt onnistuimme houkuttelemaan miehen Tapiolaan.

Tripillä on myös selvä näkemys itsestään pelaajana.

– Tuon joukkueeseen varmasti lisää johtajuutta, voimaa ja monipuolisuutta. Olen pelaaja joka rakentaa muille mahdollisuuksia, mutta osaan hakea ratkaisupaikkoja myös itselleni.

– Olen innoissani joukkueeseen liittymisestä ja odotan että pääsen tapaamaan kaikki seurassa. Olen valmis auttamaan joukkuetta voittojen tielle. Kiitos jo nyt tästä mahdollisuudesta!

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo