Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

SUL panostaa antidoping-työhön – Työkalupakissa runsaasti erilaisia keinoja

Olympiastadion Helsinki
AOP

Suomen Urheiluliiton SUL:n hallitus tiedotti hyväksyneensä liiton uudistuneen Antidoping-ohjelman viime perjantaisessa kokouksessaan Helsingissä.

Tiedotteen mukaan Suomen Urheiluliiton SUL:n antidoping-työn keskeisiä tavoitteita ovat pitää yleisurheilu puhtaana dopingista säännöllisellä ja kattavalla antidoping-koulutuksella ja -kasvatuksella sekä opettaa terveitä ja kestäviä elämänarvoja tukeutuen yhteisten sääntöjen kunnioittamiseen.

– SUL haluaa myös turvata urheilijoiden, toimihenkilöiden ja urheiluyleisön oikeuden reiluun ja puhtaaseen kilpailuun, SUL:n toimitusjohtaja Harri Aalto kertoo.

Antidoping-ohjelma on osa Suomen Urheiluliiton vastuullisuus -ohjelmaa.

– Antidoping-ohjelman mukaisiin tavoitteisiin pyritään muiden muassa sillä, että antidoping-tietoutta jaetaan aktiivisesti kaikessa urheilija-, ohjaaja-, valmentaja-, kilpailujen järjestäjä -, henkilöstö-, luottamus-, seuratoimija- ja muussa koulutustoiminnassa, Aalto sanoo.

Aalto muistuttaa, että SUL:n hallitus, joka kantaa päävastuun antidoping-työn koordinoinnista ja asianmukaisesta järjestämisestä, sitoutuu itse toimintaan suorittamalla I Run Clean – ja Puhtaasti Paras -verkkokoulutukset.

– Ohjelman käytännön toteutuksesta ja seurannasta vastaavat SUL:ssa toimitusjohtaja, General Manager, valmennuksen ja koulutuksen johtaja ja seurapalvelujohtaja, Aalto sanoo.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut