Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Kamppailulajit

UFC-suuruus laittaa taustatiiminsä uusiksi: “Maksettava raha on ansaittava”

UFC vapaaottelupromootio USA
AOP

UFC:n kääpiösarjan mestari Aljamain Sterling on tekemässä muutoksia taustatiimiinsä. Yhdysvaltalaisottelija ei ole tyytyväinen hänen ottelusopimuksistaan vastaavien tahojen toimintaan.

Long Islandilta kotoisin oleva Aljamain Sterling haluaa ottaa kaiken irti MMA-urastaan. Jenkkiottelija on UFC:n kääpiösarjan mestari ja ehtinyt puolustaa titteliään menestyksekkäästi kahteen otteeseen.

Lajin kattojärjestön huipulla oleva Sterling on kuitenkin useaan otteeseen kritisoinut saamiaan ottelupalkkioita.

Sterling kertoo nyt medialle, että on päättänyt laittaa taustatiiminsä uusiksi.

– Minusta tapa, jolla useat managerit neuvottelevat ottelijoiden puolesta ei ole hyväksyttävä. He vetävät parhaat päältä, eivätkä juurikaan ajattele urheilijoiden etua.

– Mielestäni nämä ovat asioita, joita on tarkasteltava ja joita voidaan säätää, ehkä yksityiskohtaisesti. En ala kuitenkaan neuvomaan muita heidän työssään.

– Mutta tiedän, että me ottelijat olemme niitä, jotka astuvat kehään ja taistelemme hyvin, hyvin kovaa. Harjoittelemme hyvin, hyvin kovaa. Maksettava raha on ansaittava. Tämä on mielestäni poliittisesti korrektein tapa ilmaista asia.

Useat eläkkeelle jääneet MMA-ottelijat ovat viime aikoina nostaneet kyseistä aihetta esille. Sterling ei ole ensimmäinen, eikä varmasti viimeinen nykyottelija, joka puhuu asiasta julkisesti.

Lähde: MMA News

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit