Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Koripallon Suomen Cup pyörähtää liikkeelle tiukoilla valinnoilla

koripallo
AOP

Koripallon miesten Korisliigan ja naisten Korisliigan tulevan talven Suomen Cupin rankingin kahdeksan parasta joukkuetta ovat nyt selvillä. Joukkueet pelaavat joulukuussa puolivälierät paremmin sijoittuneiden kotikentillä. Valintatilaisuus järjestetään 28.11.

Miesten koripallon Suomen Cupin ranking

1. Kobrat
2. Kauhajoki
3. Helsinki Seagulls
4. Kataja Basket
5. Salon Vilpas
6. KTP-Basket
7. Kouvot
8. BC Nokia

Miesten Suomen Cupin osallistumisoikeus on Korisliigan seuralla, joka on 23.11.2022 mennessä pelattujen runkosarjan kierrosten 1-11 otteluiden tai näiden vastakierrostenjälkeen voittosuhteella mitattuna Korisliigan runkosarjassa sijoilla 1-8.

Naisten koripallon Suomen Cupin ranking

1. Peli-Karhut
2. Espoo Basket Team
3. Torpan Pojat
4. Vimpelin Veto
5. Tapiolan Honka
6. Forssan Alku
7. Tampereen Pyrintö
8. Kouvottaret

Naisten Suomen Cupin osallistumisoikeus on Naisten Korisliigan seuralla, joka on 13.11.2022 mennessä pelattujen runkosarjan kierrosten 1-9 otteluiden tai näiden vastakierrosten jälkeen voittosuhteella mitattuna Naisten Korisliigan runkosarjassa sijoilla 1-8.

Suomen Cupin valintatilaisuus 28.11.

Suomen Cup -valintatilaisuus järjestetään maanantaina 28.11. kello 13.00. Rankingin neljällä parhaalla on kotietu puolivälierissä ja sijoilla 1.-4. olevat joukkueet saavat valita paremmuusjärjestyksensä vastustajansa sijoilta 5.-8. Suomen Cupin puolivälierät pelataan 9.-11.12.2022.

Miesten ja naisten Suomen Cupin Final Four -tapahtuma pelataan 13.-15.1.2023 Helsingissä Urhea-hallissa.

Molemmat Suomen Cup -voittajat palkitaan 10 000 euron rahapalkinnolla. Finaalin hävinnyt joukkue saa palkinnoksi 3 000 euroa. Miesten Suomen Cupin mestaruutta puolustaa Helsinki Seagulls ja naisten Suomen Cupin Peli-Karhut Kotkasta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo