Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Tennis

Roger Federer ei kadu eläköitymispäätöstään – Polvivaivat edelleen läsnä

Roger Federer
AOP

Roger Federer nauttii elämästään mittavan tennisuransa jälkeen. Sveitsiläinen hyvästeli kilpa-areenat Laver Cupissa, jota hän oli perustamassa vuonna 2017. Hänen viimeiseksi ottelukseen jäi nelinpeli Rafael Nadalin kanssa amerikkalaisia Frances Tiafoea ja Jack Sockia vastaan.

Sveitsiläinen tennisikoni, Roger Federer, ilmoitti aiemmin tänä vuonna ammattilaisuransa päättymisestä. Miehen kannattajat toivoivat hänen pelaavan muutaman turnauksen vielä ensi vuonna, mutta Federer koki antaneensa jo lajille kaiken mahdollisen.

Federerin oikea polvi ei ole antanut hänelle hengähdystaukoa viimeisten kahden ja puolen vuoden aikana, ja hän on joutunut käymään läpi kolme leikkausta. Baselista kotoisin oleva 41-vuotias teki viime vuonna varovaisen paluun kentillä pelaten vain 13 virallista ottelua.

Federer kertoi Tokiossa järjestetyssä lehdistötilaisuudessa, että polvivamma on edelleen läsnä. Sveitsiläinen kuitenkin nauttii elämästään täysin rinnoin ammattilaisuran päätyttyä.

– Pelkään hieman muiden urheilulajien harrastamista. Polveni ei ole edelleenkään kunnossa. Minun täytyy odottaa muutama kuukausi ja katsoa, miten vamma paranee.

– Nyt on aika matkustaa. Suunnittelemme perheeni kanssa aina lomia ja haluan, että kaikilla on hauskaa. Kun vielä pelasin lomissa oli kyse vain palautumisesta. Nyt meillä on mahdollisuus tehdä perheen kanssa paljon enemmän asioita.

Lähde: Tennis World USA

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis