Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Dwight Howard vastaa Shaquille O’Nealin kritiikkiin: “Sinun pitäisi olla parempi roolimalli”

Dwight Howard
AOP

Hiljattain Taiwanin liigaan siirtynyt entinen Los Angeles Lakersin pelaaja Dwight Howard vastaa Shaquille O’Nealilta saamaansa kovaan kritiikkiin. O’Neal kommentoi Howardin pistetehtailua tämän uudessa seurassa, joka ei ollut Howardin mieleen.

Entinen NBA-tähti, Dwight Howard, sai hiljattain Shaquille O’Nealilta kritiikkiä debytoituaan Taiwanin T1-liigassa. Howard kutsui O’Nealin kommentteja epäkunnioittaviksi, ja ihmetteli miehen tunteenpurkausta.

Taoyuan Leopardsia edustava Howard heitti hiljattain 38 pistettä ja otti 25 levypalloa New Taipei CTBC DEA:ta vastaan. Kahdeksankertainen NBA tähdistöpelaaja kirjautti myös yhdeksän syöttöä ja neljä blokkia sen lisäksi, että hän heitti 10 kolmen pisteen heittoa.

O’Neal ei kuitenkaan ollut selvästi vaikuttunut Howardin otteista ja teki mielipiteensä selväksi torstaina.

– Sinua ei pitäisi koskaan kehua siitä, että olet hyvä isä, koska se on se, mitä sinun pitäisi olla, eikö niin? Hänen pitäisikin saada yli 30 pistettä, kun hän pelaa 175-senttisiä kavereita vastaan.

Howard vastaa nyt O’Nealin kommentteihin median välityksellä.

– Ensinnäkin lopeta vihaaminen. En ole koskaan sanonut sinusta pahaa sanaa ja sinä käyt kimppuuni tällä tavalla. Älä ole epäkunnioittava joukkuetovereitani tai tätä liigaa kohtaan. Olet liian iso ja liian vanha vihaamaan. Sinun pitäisi olla parempi roolimalli.

Lähde: CBS

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo