Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Koripallo

Luka Doncic kehittänyt pelinsä heikointa osa-aluetta: “Muiden ei tarvitse uskoa…”

Dallas Mavericksin Luka Doncic pitkässä kolmosessa.
AOP

Luka Doncic on ollut tällä kaudella jälleen totutun kovassa iskussa. Tarkasti omaa pelaamistaan analysoivan miehen mukaan yksi hänen pelinsä osa-alueista on kehittynyt merkittävästi viime aikoina.

Dallas Mavericksin suurin tähti, Luka Doncic, on ollut joukkueensa hyökkäyksen tärkein lenkki jo vuosikausia. Mies on tällä hetkellä 34.0 pistettä per peli -tahdissa, joka on koko liigan korkein lukema.

Slovenialaisen hyökkäysavut ovat kaikkien NBA:ta seuraavien tiedossa, mutta miehen itsensä mukaan myös hänen puolustuspelaamisensa on kehittynyt viime aikoina selkeästi.

Miehen palloton pelaaminen on kirvoittanut ajoittain kritiikkiä ja sitä on pidetty hänen pelinsä heikoimpana osa-alueena.

– Kaikki eivät tule sitä myöntämään, mutta puolustuspelaamiseni on parantunut huomattavasti, Doncic toteaa.

– Muiden ei tarvitse uskoa minuun, riittää kun itse uskon.

– Mielestäni puolustan tällä hetkellä selkeästi paremmin kuin edellisen neljän vuoden aikana. Olen ottanut suuria kehitysaskeleita tällä osa-alueella.

Doncic ei kuulu NBA:n nopeimpien pelaajien joukkoon, joka on välilllä näkynyt hänen puolustustyöskentelyssään. Mavericksin tähti on pystynyt kuitenkin kompensoimaan tätä älykkyydellään ja oikea-aikaisella sijoittumisellaan.

Lähde: Larry Brown Sports

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo