Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Tennis

Rafael Nadal tehnyt päätöksensä – Ura jatkumassa jalkavammasta huolimatta

Rafael Nadal
AOP

Rafael Nadalilla on ollut vaikea vuosi. Espanjalainen on taistellut useiden loukkaantumisten kanssa ja täyteen pelikuntoon toipuminen on vaatinut veronsa.

Espanjalaistähti, Rafael Nadal, on jälleen kerran tälläkin kaudella joutunut pelaamaan kovien kipujen kanssa. Nadalin periksiantamaton asenne on kaikkien tennistä seuraavien tiedossa, mutta tällä kaudella hänen tahtotilansa on ollut erityisesti koetuksella.

Miehen on uskottu olevan lähelle eläkkeelle jäämistä, mutta tällä hetkellä Nadal aikoo kuitenkin jatkaa uraansa. Siitäkin huolimatta, että varsinkin loppukaudelle mahtui lukusia kovia pettymyksiä.

Nadal kuitenkin kertoo luottavansa siihen, että hän voi edelleen jatkaa korkealla tasolla, erityisesti uusien hoitojen ansiosta, jotka ovat osoittautuneet erityisen tehokkaiksi hänen jalalleen.

– Kaudella oli useita eri vaiheita, ja fyysiset ongelmat olivat jatkuvasti läsnä, espanjalainen kertoo.

– Kaikki muuttui, kun löysimme tehokkaan hoidon jalalleni, joka auttoi minua paljon. Tämä muutti radikaalisti mielipteeni urani jatkosta.

Nadalille tämä on oikea tilaisuus haastaa itsensä fyysisesti ja ladata akkuja vuotta 2023 varten. Tärkein tavoite onkin päästä Australiaan mahdollisimman hyvissä olosuhteissa.

– Lähden sinne kolmen viikon kuluttua intoa täynnä ja teen parhaani ollakseni huippukunnossa.

Lähde: Tennis World USA

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis