Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Khabib Nurmagomedov kertoo lopettamisensa taustoista: “Tämä asia ei ikinä muutu”

UFC
AOP

Khabib Nurmagomedov lopetti maineikkaan vapaaottelu-uransa kolmannen onnistuneen tittelinpuolustuksen jälkeen vuonna 2020. Venäläinen kertoo lopettamisensa taustoista ja siitä, miksei aio koskaan tehdä paluuta kehiin.

‘’The Eagle’’ nimellä tunnettu Khabib Nurmagomedov ripusti hanskat naulaan vuonna 2020. Voittamattoman venäläisottelijan ammattilaisuran saldoksi jäi komea 29-0.

Miestä pidetään yleisesti yhtenä kaikkien aikojen parhaista vapaaottelijoista, siitäkin huolimatta, että hänen uransa huipulla oli suhteellisen lyhyt.

Nurmagomedovin lopettamisen taustalla oli hänen isänsä kuolema, mutta miehen omien sanojen mukaan hänen äitinsä tahto oli kuitenkin perimmäinen syy.

– Kuten kaikki tietävät annoin äidilleni lupauksen lopettamisestani, Nurmagomedov kertoo.

– Siihen liittyy kuitenkin paljon muutakin kuin tuo lupaus. Kuuntelen äitiäni jokaisessa asiassa ja kunnioitan hänen tahtoaan. Sinulla voi olla vaimo, perhe ja lapsia, mutta sinulla tulee aina olemaan vain yksi äiti. Voit saavuttaa mitä tahansa, mutta tämä asia ei ikinä muutu.

– Äitini merkitsee minulle kaikkea. Rakastan häntä miljoonasta eri syystä, enkä voi käsittää miten kenelläkään voi olla huonot välit vanhempiensa kanssa. Minä kohtelen äitiäni kuin kuningatarta.

Lähde: LowKickMMA

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Kamppailulajit